Berkes Olivér szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berkes Olivér ritkán tesz ilyet, de most kendőzetlenül beszélt a magánéletéről. 

Sokakat megdöbbentett a hír mikor kiderült, hogy Olivér és a kedvese, Kitti szakítottak. Mint azt már megírtuk, az énekes és a csinos táncoslány több, mint fél évig egy párt alkottak, de néhány napja Kitti már albérletet keres.

Berkes Olivér őszintén mesélt a szakításáról is Forrás: Tv2

Ezzel kapcsolatban egy posztot is kitett az oldalára, amelyben leírta, hogy a költözés sürgős. Egy szemtanú azonban azt mondta, hogy a szakítást megelőző Sztárban sztár adást még Kitti is élőben nézte meg, sőt boldogan ölelkeztek a büfében Olivérrel. Úgy tűnt, teljes az egyetértés.

Most azonban az énekes a Fem3 reggeli műsorának vendége volt, ahol a karrierjéről, a jövőjéről és a magánéletéről is mesélt. Berki Krisztián kérdéseire kendőzetlen őszinteséggel válaszolt, így azt is megtudtuk, hogy a sztár hogyan éli meg a szingliséget.

Sztárok, akik kényszer hatására vallottak melegségükről: Matt Boomertől Ricky Martinighttp://www.life.hu/sztarok/20171030-sztarok-akik-kenyszer-hatasara-vallottak-melegsegukrol.htmlAz LMBTQ közösség tagjaiban sokan vannak, akik nyilvánosan, a rivaldafényben élik életüket, de legalább annyian nem szeretnék közhírré tenni szexualitásukat. A sztárok számára azonban ez nem választás kérdése. Előbb vagy utóbb ugyanis vallaniuk kell, mert a dolgok kiderülnek. Íme, azok a sztárok, akik nem maguktól coming outoltak, hanem kényszer hatására. TV + Sztárok--Így nézett ki 25 évvel ezelőtt Egerszegi Krisztina: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-igy-nezett-ki-regen-egerszegi-krisztina.htmlElképesztő fotó került elő a híres úszónőről: így nézett ki 25 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Tóth Vera elmondta a véleményét a Marton László-ügyről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-toth-vera-elmondta-a-velemenyet-a-marton-laszlo-ugyrol.htmlTóth Vera szerint minden tettnek van következménye, és azt vállalni kell. Leszögezte, nem az ő dolga eldönteni, hogy a történetek igazak, vagy sem, de az biztos, hogy sokkal több empátiára lenne szükség. TV + Sztárok--ByeAlex az X-Faktor élő adásában túrta az orráthttp://www.life.hu/sztarok/20171030-byealex-az-x-faktor-elo-adasaban-orrot-turt.htmlAz X-Faktor idei évada sem mentes a botrányoktól, sem pedig a meghökkentő pillanatokból: ilyen például ByeAlex orrtúrása. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Móga Piroska, a Viszkis filmbéli szerelme: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-szerepet-kapott-a-viszkis-cimu-filmben-moga-piroska.htmlÍgy néz ki Móga Piroska, a Viszkis rabló filmbéli szerelme. TV + Sztárok--Kevin Spacey bejelentette, hogy meleghttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kevin-spacey-bejelentette-hogy-meleg.htmlKevin Spacey szexualitását illetően évek óta terjednek pletykák, ám a színész nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Mindig leutasította az erre vonatkozó kérdéseket, ezúttal viszont ő maga vallott az érzéseiről: homoszexuális férfiként fog élni! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.