Ekanem Bálint Emota esett ki a Sztárban sztár legújabb adásában

Ekanem Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár legutolsó adásában Ekanem Bálint Emota búcsúzott, aki pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtotta A Wellhelló nevű formáció megformálásában. Ő volt Diaz.

Úgy tűnik, nem ért el osztatlan sikert Ekanem Bálint Emota a nézők közében, ugyanis neki ítélték a legkevesebb szavazott, aminek értelmében ő távozott a vasárnap esti sztáros-énekes vetélkedőből, a Sztárban sztárból.

A zsűri szerint elképesztő alakítást nyújtott A Wellhello nevű formáció megjelenítésében Bálint, aki Berkes Olivér mellett Diazt utánozta a közös produkcióban. Míg Olivér az első helyen végzett, Emota távozott a showból.

52 évvel fiatalabb nővel randizik a 74 éves Mick Jaggerhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-52-evvel-fiatalabb-novel-randizik-a-74-eves-mick-jagger.htmlA 74 éves Mick Jagger egy nála 52 évvel fiatalabb nővel találkozgat: már többször látták együtt a 22 éves Noor Alfallahhal. TV + SztárokAFPStohl Andrásnak meggyűlt a baja a rendőrséggelhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-stohl-andrasnak-meggyult-a-baja-a-rendorseggel.htmlA színészt szombat este, Budapesten ellenőrizték a rendőrök.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTóth Gabi a sztárkapus Bogdán Ádámmal fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20171029-toth-gabi-a-sztarkapus-bogdan-adammal-fotozkodott.htmlTóth Gabi péntek esti fellépésére egy igazi sztársportoló is ellátogatott.TV + SztárokOrigoKirály Viktor megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kiraly-viktor-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlKirály Viktor boldog és szerelmes, amit meg is mutatott a nyilvánosság előtt is. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet lovainak köszönheti vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ii-erzsebet-lovainak-koszonheti-tetemes-vagyonat.htmlElképesztő összegeket hoznak neki a lovak.TV + Sztárok--Karda Bea Aradszky László temetésén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-karda-bea-aradszky-laszlo-temetesen-adott-interjut-felhaborodtak.htmlAz énekesnő a gyászbeszédek közben adott interjút az egyik televíziós csatornának, a gyászolók mellett, a bazilika közepén.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.