Imádják a magyar nők Csősz Boglárka török férjét

Forrás: Instagram -
Burak Talu Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról mesélt nemrég Csősz Boglárka hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsor nem csak neki, hanem a férjének is hatalmas népszerűséget hozott. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Feleségek luxuskivitelben című műsor egy olyan produkció, amelyben fényűző életet élő nők mindennapjait nézhetjük meg testközelből. A műsor indulását hatalmas érdeklődés követte, és a szereplőnek is egyre növekvő népszerűséget okozott. Többek között Csősz Boglárkának, és a férjének is.

"Megmondom őszintén mindenre számítottunk a műsor kapcsán, de erre aztán nem! Folyamatosan kapja a férjem az értesítéseket arról, hogy kapott új követőt, vagy bejelölték ismerősnek. Persze csak nők. Nem kellett sok idő, mire felmértük a helyzetet: magyar nők érdeklődnek utána. A férjem szokta is mondani, hogy el van csodálkozva azon mennyi új rajongója lett miattam!" - mesélte nevetve Boglárka.

Akkor is szinte csak magyar nőket látni a nézők között, mikor Burak élő videózásba kezd az Instagramon. Ez is azt bizonyítja, hogy a hazai hölgyeknek bizony nagyon is szimpatikus a milliárdos üzletember. Bogi ennek ellenére állítja, nincs közöttük emiatt félreértés vagy féltékenység:

"Nem vagyunk féltékenyek, mert nincs miért annak lennünk, biztosak vagyunk egymásban, a kapcsolatunkban. Én is kapok üzeneteket. Kellemesen csalódtam, mert kedvesen érdeklődnek utánam, a műsorról és a személyiségemről írnak. Ezek szerint az amit képviselek, a szolid, visszafogott, érett nő és feleség képe jön át a képernyőn. Érdekesnek találnak." - írta meg a Bors.

ByeAlex az X-Faktor élő adásában túrta az orráthttp://www.life.hu/sztarok/20171030-byealex-az-x-faktor-elo-adasaban-orrot-turt.htmlAz X-Faktor idei évada sem mentes a botrányoktól, sem pedig a meghökkentő pillanatokból: ilyen például ByeAlex orrtúrása. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Móga Piroska, a Viszkis filmbéli szerelme: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-szerepet-kapott-a-viszkis-cimu-filmben-moga-piroska.htmlÍgy néz ki Móga Piroska, a Viszkis rabló filmbéli szerelme. TV + Sztárok--Kevin Spacey bejelentette, hogy meleghttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kevin-spacey-bejelentette-hogy-meleg.htmlKevin Spacey szexualitását illetően évek óta terjednek pletykák, ám a színész nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Mindig leutasította az erre vonatkozó kérdéseket, ezúttal viszont ő maga vallott az érzéseiről: homoszexuális férfiként fog élni! TV + SztárokOrigoKarda Bea megmagyarázta, miért adott interjút Aradszky László gyászszertartásánhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-ezert-adott-interjut-karda-bea-aradszky-gyaszszertartasan.htmlAradszky László gyászszertartása október 28-án, szombaton volt a Szent István Bazilikában, itt adott tévés interjút Karda Bea, a beszédek közepén. Ezért kényszerült magyarázkodásra. TV + Sztárok--Király Viktor megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kiraly-viktor-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlKirály Viktor boldog és szerelmes, amit meg is mutatott a nyilvánosság előtt is. TV + SztárokOrigoEkanem Bálint Emota esett ki a Sztárban sztár legújabb adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-ekanem-balint-esett-ki-a-sztarban-sztar-legujabb-adasaban.htmlA Sztárban sztár legutolsó adásában Ekanem Bálint Emota búcsúzott, aki pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtotta A Wellhelló nevű formáció megformálásában. Ő volt Diaz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.