Stohl András nem tudja levetkőzni múltját: örökre drogos és alkoholista marad

Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András levetkőzné mútlbéli bűneit, de nem tudja...

Stohl az ország egyik legjobb színésze, aki folyamatosan teltházas színházi előadásokban játszik, valamint a Class FM reggeli műsorát is vezeti. Ám hiába a sok fantasztikus szerep és elismert alakítások, a legtöbben drogos múltja miatt emlékeznek rá, sőt őt is folyamatosan erre emlékeztetik, amit bár felvállal, fájlalva vesz tudomásul.

Stohl András nem tudja levetkőzni drogos alkoholista múltját Forrás: Sztárban sztár

"Soha nem fogom tudni levetkőzni azt a billogot, hogy én egy drogos alkoholista vagyok, meg börtöntöltelék és családelhagyó. Történt velem olyan, hogy egy szórakozóhelyen bátor fiatalok utánam szóltak, hogy „hé, nincs nálad egy kis kokain?", ami nem esett jól. Nekem ez fáj, bármilyen jó pofát is vágok hozzá. Felvállalom, mást nem is nagyon tudnék tenni, de nem tudom, hogy lehet ezt kezelni. Úgy veszem észre, a rám sütött billog érdekesebb annál, mint amit színészként, avagy műsorvezetőként művelek. Több színházi főszerepet játszottam, számtalan show-t vezettem, mégis mindig visszarúgnak a gödörbe. Mit tudnék tenni, hogy változtassak ezen a megítélésen?"- magyarázta a Class FM reggeli műsorában a színész, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.