Így néz ki Móga Piroska, a Viszkis filmbéli szerelme: fotó!

Móga Piroska Ambrus Attila A Viszkis című film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így néz ki Móga Piroska, a Viszkis rabló filmbéli szerelme. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Antal Nimród rendezésében film készül a Viszkis rabló életéről. A produkcióban Szalay Bence formálja meg Attilát, aki egy exkluzív interjúban mesélt is arról, hogy milyen érzés a rabló szerepébe bújni.

Attila azt is elárulta, hogy egy kevéske mellékszerepet ő is kapott a filmben, illetve az sem titok, hogy a színész növendékek mellett híres nevek is játszani fognak a filmben. Hogy pontosan kikről van szó, egyelőre titok, azt viszont már tudjuk, hogy ki fogja játszani a Viszkis szerelmét:

Szalay Bence és Móga Piroska, A Viszkis című filmben Fotó: Szabó Adrienn

A 27 éves Móga Piroska, aki 16 évesen kapta meg az első filmszerepét. Már akkor is látszott, hogy igazi tehetség. Az iskolák elvégzését követően hamar a színházak forgatagában találta magát: megszámlálhatatlanul sok szerepben állt már színpadon.

Novemberben pedig azok is megismerhetik, akik inkább moziba járnak szívesen, ugyanis hamarosan bemutatásra kerül A Viszkis című film - írta meg a Világszám.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.