Marton Lászlónak Kanadában is volt zaklatási ügye

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Marton László zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton László zaklatási ügye egyre komolyabb méreteket ölt. Kiderült, hogy Kanadában is hasonló okból szakították meg vele a közös munkát...

Sárosdi Lilla nyilatkozata, miszerint szexuálisan zaklatta őt Marton László, egykori főrendező, hatalmas botrányt indított el. Miután a színésznő megnevezte a férfit, aki 20 évvel ezelőtt zaklatta őt, több nő is jelentkezett, akik hasonló dolgokat élt meg a férfival. Az ügy kirobbanása óta Martont menesztették főrendezői állásából. Most pedig egy újabb szál is bekapcsolódott a történetbe: Kanada is kitálalt, ők is egy hasonló botrány miatt szakították meg a kapcsolatot a rendezővel.

Marton Lászlónak Kanadában is zaklatási ügye volt Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A 444.hu talált rá a kanadai Soulpepper Theatre Company közleményére, amiben az áll, hogy Martonnal két évvel ezelőtt azért szakították meg a közös együttműködést, mert egy hivatalos belső vizsgálat során kiderült, hogy két nőt zaklatott szexuálisan. 2015 végén a színház egyik tagja panaszt tett Marton ellen. Ezek után a színház megszakította a kapcsoatot Martonnal, azonban a szóban forgó áldozatok érdekében nem tettek további lépéseket az ügyben.

Nagy Sanyi, színész megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-nagy-sanyi-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlNagy Sanyi Gubik Petrával való szakítása után nem mutatkozott nyilvánosan egyetlen nővel sem, ám új kedvesét, Rékát most megmutatta.TV + Sztárok--Kasza Tibi elárulta, mikor száll ki a média világábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-kasza-tibi-elarulta-mikor-szall-ki.htmlFriss házasként a család az első Kasza Tibi számára, így bármikor feladná karrierjét, ha így érezné helyesnek. TV + Sztárok--Sztárfocisták életével fenyegetőzik az Iszlám Államhttp://www.life.hu/sztarok/20171031-vilaghiru-focistak-eletevel-fenyegetozik-az-iszlam-allam.htmlAz oroszországi világbajnokságra látogatókat az Iszlám Állam döbbenetes és vérfagyasztó plakátokkal riogatja. TV + Sztárok--Kiskorú zaklatásával vádolják Kevin Spaceyt http://www.life.hu/sztarok/20171031-kevin-spacey-t-kiskoru-zaklatasaval-vadolnak.htmlElképesztő vádakkál illetik a híres színészt. A sztár tagadja az állításokat, ő nem emlékszik ilyenekre. TV + Sztárok--Így néznek ki most a botrányos Jersey Shore szereplői: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171031-igy-neznek-ki-most-a-botranyos-jersey-shore-szereploi.htmlAz amerikai valóságshow szereplői újra egyedültek, egy jeles esemény alkalmából: egyikük megházasodott. A botrányos Jersey Shore szereplői évekkel a reality vége után egyesültek újra, így néznek ki ma a polgárpukkasztó, de szerethető figurák. TV + SztárokOrigoSzomorú hírt jelentett be II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20171031-szomoru-hirt-jelentett-be-ii-erzsebet-brit-kiralyno.htmlNovember 20-án lesz a 70. házassági évfordulója Erzsébet királynőnek és férjének, ám az eddigiektől eltérően, most nem rendeznek hatalmas ünnepségsorozatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.