Bódy Magdi elárulta, a zenészek között is létezik a lemezosztó dívány

2017.11.03. 20:25

Marton László ügye után a színházi szakma célkeresztbe került, de sajnos úgy tűnik, máshol sem sokkal jobb a helyzet: Bódy Magdi énekesnő elárulta, az ő szakmájukban is létezik az a bizonyos dívány, és aki nem feküdt rá, annak befellegzett. Ő ezért próbált külföldön érvényesülni.

A tengerentúlon, Harvey Weinsteinnel kezdődött a zaklatási botrány, ami Magyarországon is hatással volt azokra, akiket az elmúlt években sérelem ért. Marton László színházi rendező ellen több nő is vallott, de nem ő az egyetlen, aki visszaélt a hatalmával, és nemcsak a színésznők kerültek ilyen helyzetbe. Bódy Magdi énekesnő elárulta, a zeneiparban is létezik az a bizonyos dívány. Ő azt állítja, nála Erdős Péter próbálkozott.

Egy Ki mit tud? után beszélgetett el vele a menedzser, felajánlotta, hogy sztárt csinál belőle, ha megteszi, amit kér.

Miközben beszélt, megfogta a combomat, hogy értsem, mire gondol. Otthagytam. Másodszor az irodájában próbálkozott, behívott, és csak annyit mondott: »Magdika, miből állna egy kicsit kedvesnek lenni hozzám?«. Azt válaszoltam, hogy én mindenkivel udvarias vagyok, és kedves, még abban az értelemben is, amire gondol, igaz, csak ahhoz, akit szeretek. Harmadszor már dühösen és határozottan adta tudtunkra, hogy mit kell tenni a nagyobb sikerért. Behívta a General-Mikrolied mindhárom lánytagját, és közölte, hogy valamelyikünknek kötelező lesz hozzá rendszeresen bejárni.

Bódy Magdi elárulta, a zenészek között is létezik a lemezosztó díványForrás: Facebook/Bódy Magdi

 

Én már tudtam, mit akar, azt válaszoltam, hogy nem érek rá. A másik két lány csak pislogott, de utána sírva mentünk vissza a próbára, ahol az akkori zenekari vezető odavetette: »Tudjátok, hogy kötelező b****i a Péterrel, különben feloszlatja a zenekart«" - mondta a Best Magazinnak Bódy Magdi, és így is lett. Később feloszlatta a zenekart. "Később persze rájöttem, hogy az elutasítás nem marad megtorlatlanul. Amikor a KFT-vel beadtuk az első lemezanyagot, engem kitett a zenekarból. Nem hagyott érvényesülni" - tette hozzá az énekesnő, aki ezért ment ki Amerikába, ott tudott csak érvényesülni. Amikor évekkel később találkozott Erdős Péterrel, a Férfi gratulált a külföldi sikereihez. "Én pedig megmondtam, hogy ezt neki köszönhetem, mert ő üldözött világgá. Nemsokára pedig meghalt" - árulta el Magdi. A lap Csepregi Évát is megkereste az ügyben, hiszen ők élettársak voltak. Az énekesnő annyival kommentálta a történetet, hogy hazugság. Hazugság az egész. Az az ember több mint 20 éve meghalt, hagyják békén" - mondta Éva.

Bódy MagdiErdős Péterzenészhatalommal való visszaélés