Börtönbe került a pornósztár, Isabelle Lagace

Forrás: Facebook/ Isabelle Lagace -
Isabelle Lagace kokain börtön pornósztár drogcsempészés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isabelle Lagace igen nagy mennyiségű kokaint próbált hajón átcsempészni, de belebukott. Most pedig már hűvösre is került. 

A 29 éves Isabelle Lagace 4,5 év börtönbüntetést kapott, miután beismerte, hogy 18 millió fontnyi kokaint próbált hajókon átcsempészni Ausztráliába. A kanadai származású lány állította, hogy hatalmas tartozást halmozott fel, ezért próbált kereskedni, hogy visszaadhassa a pénzt a türelmetlen kölcsönadójának.

Így néz ki a fiatal nő, aki börtönbe fogja tölteni az elkövetkezendő éveit Forrás: Facebook/ Isabelle Lagace

A szexi pornósztár júniusban luxushajóra szállt Southamptonban, és dokumentálta az utazását amit lélegzetelállító fotók formájában örökített meg az Instagramon, mielőtt kikötött Sydneyben. Itt ugyanis a határőrség tisztjei az érkezéskor 30 kiló kokaint találtak a hajón, és ekkor kezdődtek a gondok.

A fiatal nő a legszebb éveit rácsok mögött fogja tölteni Forrás: Instagram

A nő beismerte minden bűnét, bár nem is volt más választása, ugyanis igen sokan tanúskodtak ellene, hamar felgöngyölítették az ügyet. Az egykori pornósztár és modell most egy időre eltűnik a nyilvánosság elől - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.