Szextörténetekkel szórakoztatta közönségét Hajós András: nem fejezhette be a műsorát

Hajós András szex TASZ fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András a Társaság A Szabadságjogokért (TASZ) egyik rendezvényén lépett fel, ami kisebb botrányba fulladt. A szervezet az ünnepek alatt kórházba fekvő gyerekek számára gyűjtött pénzt.

Az előadás úgy működött, hogy Hajós csak akkor beszélt a színpadon, amikor valaki egy ezrest bedobott a perselybe. Hajós azonban nem a rendezvényhez megfelelő témát választott, ugyanis korábbi szextörténeteivel szórakoztatta a megjelenteket. Aztán amikor arról kezdett beszélni, hogy hogyan nem lett homoszexuális, akkor a rendezők leintették a színpadról. A történeknek ugyanis része volt egy beszámoló egy hármas aktusról. A művész faképnél hagyta a közönséget.

Hajós András Forrás: Ken Media

A Borsnak a TASZ egyik munkatársa mesélt az esetről:
"Hajós András már nagyon régóta támogatja a TASZ munkáját. Nagyon sok rendezvényünkön és kampányunkban részt vett már. A mostani fellépése után, még ott a helyszínen megbeszéltük vele a nézeteltérésünket, és megegyezünk abban, hogy továbbra is együttműködünk. A későbbiekben sem a TASZ, sem pedig Hajós András részéről nem kívánunk erről nyilatkozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.