Gulyás Roland X-Faktor 2017 bántalmazás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól.  

Roland elmondta a magazinnak, hogy egykor vézna fiú volt, aki sose szólt vissza, ezért gyávának gondolták őt társai és többször is megverték.

"Kellett egy kis idő, míg magamra találtam, míg rájöttem, azt tisztelik, aki lelkileg és testileg is erős. Semmi másra nem vágytam, mint hogy megkaptam ezt a tiszteletet, úgyhogy konditerembe kezdtem járni, megizmosodtam, sőt tizenhét évesen még a birkózásba is belevágtam" - mesélte.

Nézd meg, miként nyilatkozott a legutóbbi produkciója után a fiatal tehetség.

Elbúcsúzott a nézőktől Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-elbucsuzott-a-tv2-es-a-fem3-nezoitol-czippan-anett.htmlA várandós Czippán Anettet pénteken láthatták utoljára a nézők a képernyőn. A TV2 és a FEM3 műsorvezetője decemberben hozza világra második babáját. Anettet kollégái élő adásban búcsúztatták el, amin a kismama a könnyekig meghatódott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzínházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKarda Bea Aradszky László temetésén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-karda-bea-aradszky-laszlo-temetesen-adott-interjut-felhaborodtak.htmlAz énekesnő a gyászbeszédek közben adott interjút az egyik televíziós csatornának, a gyászolók mellett, a bazilika közepén.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huSztárban sztár: Berkes Olivér szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-sztarban-sztar-berkes-oliver-szakitott.htmlBerkes Olivér a csinos táncoslánnyal, Kittivel több mint fél évig járt együtt.TV + Sztárok--Fásy Ádám így emlékezett Aradszky Lászlóra a temetésén: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-fasy-adam-igy-emlekezett-aradszky-laszlora-a-temetesen-szombaton.htmlFásy Ádám is jelen volt a Szent István Bazilikában Aradszky László búcsúztatásán. A műsorvezető elmondta, nem csak munkatársak, de barátok is voltak, így a könnyekig meghatódva beszélt róla. TV + SztárokMTISzomorú hírt jelentett be II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20171031-szomoru-hirt-jelentett-be-ii-erzsebet-brit-kiralyno.htmlNovember 20-án lesz a 70. házassági évfordulója Erzsébet királynőnek és férjének, ám az eddigiektől eltérően, most nem rendeznek hatalmas ünnepségsorozatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.