Varga Izabella fotó Szőke Zoltán Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vidáman telnek a forgatások a Mátyás király téren.

Mi sem bizonytíja jobban ezt az állítást, mint Varga Iza, azaz Berényi Nóra Facebookra feltöltött fotója. Sorozatbéli örök szerelmével hintázás közben kapta őket lencsevégre egy stábtag.

Izát az sem zavarta, hogy ballonkabát és magassarkú cipőben nem a legkényelmesebb a játszótéri mókázás. Feldobták a napunkat ezzel az önfeledt és vidám fotóval.

Elbúcsúzott a nézőktől Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-elbucsuzott-a-tv2-es-a-fem3-nezoitol-czippan-anett.htmlA várandós Czippán Anettet pénteken láthatták utoljára a nézők a képernyőn. A TV2 és a FEM3 műsorvezetője decemberben hozza világra második babáját. Anettet kollégái élő adásban búcsúztatták el, amin a kismama a könnyekig meghatódott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDukai Regina menyasszonyi ruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-dukai-regina-menyasszonyi-ruhaban-pozolt-foto.htmlCsodás menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Dukai Reginát... TV + SztárokDurván beszólt anyósának Luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-durvan-beszolt-leendo-anyosanak-luxus-vivien.htmlAmióta fut a Feleségek luxuskivitelben című polgárpukkasztó műsor, mely hazai pénzes feleségek életét mutatja be, másról sem hallunk, mint Köllő Babett és Vasvári Vivien sztorijairól. Ezúttal ismét a fiatalabb szőkeség volt porondon. TV + Sztárok--Ki gondolta volna, hogy Havas Henrik is posztolhatná, hogy #metoo?http://www.life.hu/sztarok/20171103-havas-henrik-is-posztolhatna-hogy-metoo.htmlA nyolcvanas években környékezte meg Havast az egyik idősebb férfi kollégája.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBörtönbe került a pornósztár, Isabelle Lagace http://www.life.hu/sztarok/20171103-isabelle-lagace-pornosztar-bortonbe-kerult.htmlIsabelle Lagace igen nagy mennyiségű kokaint próbált hajón átcsempészni, de belebukott. Most pedig már hűvösre is került. TV + SztárokOrigoSztárok, akik szekta tagjai voltak: Winona Rydertől Michelle Pfeifferighttp://www.life.hu/sztarok/20171103-sztarok-akik-szekta-tagjai-voltak-winona-rydertol-michelle-pfeifferig.htmlSok sztárnak van tapasztalata a különböző szektákkal. Egyesek gyerekkorukban nevelkedtek furcsa közösségekben, mások felnőttként léptek be egy-egy gyülekezetbe, de egyikük sem profitált belőle túl sokat. Ők szerencsések, mert ki tudtak kerülni a szekta bűvköréből: Michelle Pfeiffer, Winona Ryder, de még Joaquin Phoenix is volt tagja valamilyen egyesületnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.