valóságshow-hős Való Világ 8 Tiv Tivy valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 8 egyik kultfigurája volt Tiv Tivy, aki már nem volt ismeretlen villába való bekerülése előtt sem az interneten szörfözők körében, ugyanis videóit százezrek nézték meg.

Ha azt mondjuk, 'Szökik a málna' bizonyára mindenkinek eszébe jut a sapkáját folyamatosan csálén hordó celeb, aki VV Zserivel került közelebbi kapcsolatba a luxusvillában.

Miután kiesett a játékból, nem találta a helyét. Próbálkozott a média világában megmaradni, ám a végén iskolai karbantartóként, majd pankrátorként kereste a kenyerét.

Ezúttal azonban valami nagy baj történhetett, ugyanis végleg betelt nála a pohár: hosszú időre elhagyja az országot és nem is szándékozik visszatérni.

bye bye :)

Tivadar Deak (@tiv_tivy_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Elcsúfította magát Tücsi, a Sláger Tv egyik angyala: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-elcsufitotta-magat-tucsi-a-slager-tv-egyik-angyala-foto.htmlTücsi, aki Sofron István jágkorongozó jegyese, jelenleg Amerikában él. Nem is csoda, ha komolyan vette a halloweeni készülődést. De ennyire? TV + SztárokOrigoMegverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigoHajós András állítólag faképnél hagyta közönségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-hajos-andras-fakepnel-hagyta-kozonseget.htmlHajós András szextörténeteivel sokkolta közönségét, ám amikor a szerezők szóltak neki, hogy ezt nem kellene, távozott a színpadról. TV + Sztárok--Dukai Regina menyasszonyi ruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-dukai-regina-menyasszonyi-ruhaban-pozolt-foto.htmlCsodás menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Dukai Reginát... TV + SztárokKikapcsolták a gázt Klapkáék üzletébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-kikapcsoltak-a-gazt-a-klapka-uzletben.htmlRájár a rúd Klapka Sandy-ra, aki édesapja ékszerüzletét vette át, annak halála után. TV + SztárokOrigoEljegyezték a Barátok közt sztárját, Nyári Diát: két év múlva esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20171103-eljegyeztek-a-baratok-kozt-sztarjat-nyari-diat-ket-ev-mulva-eskuvo.htmlNyári Dia majdnem egy évvel ezelőtt vállalta fel kapcsolatát a sportriporterrel, Kovács Dániellel, és úgy tűnik, hogy a fiatalok nagyon komolyan gondolják, ugyanis nemrég eljegyezték egymást. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.