házasság Scottie Pippen válás szakítás Larsa Pippen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scottie Pippen és Larsa sokat dolgozott azon, hogy rendbehozzák a házasságukat, de sajnos be kellett látniuk, hogy a kapcsolatuk már menthetetlen. 

1997 óta él házasságban Scottie Pippen, az egykori világklasszis kosárlabdázó és felesége, Larsa. Példaértékű kapcsolatuk volt, mindenki irigykedett rájuk. Úgy tűnik azonban, hogy az ő szerelmük sem tart örökké, a válás mellett döntöttek.

Először 2016 augusztusában jelentették be a szomorú hírt, de a hivatalos procedúrát akkor még nem kezdték meg. Akkor Larsa szóvívője azt nyilatkozta, hogy továbbra is közösen, szeretetben fogják nevelni négy gyermeküket, és arra kérte a média munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a családjukat és a magánszférájukat.

Mikor ez a fotó készült, 2016. márciusában, még egy párt alkottak Forrás: AFP/2016 Getty Images/Sergi Alexander

Ám a bíróságon csak most, 2017. november 2-án jelentek meg. Eddig a pontig sokan hittek abban, hogy rendbehozták a kapcsolatukat, és saját bevallásuk szerint ezt meg is próbálták, de nem sikerült. Egy újabb hosszú sztárházasságnak lett vége - írta meg a IntouchWeekly.

Sztárok, akiknek nem érte meg elválniuk

A házasság elsőre minden szerelmes számára jó ötletnek tűnik, hiszen akkor még senki nem számol azzal, hogy mennyi pénzt bukhatnak egy esetleges válással. Ezek a világsztárok azonban tudnának mesélni arról, hogy milyen anyagi vonzattal jár egy válás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.