Csúnyán lebukott Paul Hollywood műsorvezető: szeretőjével fotózták le

Paul Hollywood Sütimester megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sütimester című cukrászvetélkedő műsorvezetőjét, Paul Hollywoodot félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre.

Az 51 éves tévés a vetélkedő korábbi nyertesével, a 32 éves Candice Browmnnal csókolózott, amikor a lesifotósok lekapták őket. A románc miatt Hollywood házassága és Brown jegyessége is tönkremehet. A nőt nemrég jegyezte el kedvese, Liam Maculay - adta hírül a The Sun magazin.



Férjhez ment Kate Upton, modell http://www.life.hu/sztarok/20171105-feleseg-lett-kate-upton-modell.htmlA szexi modell kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--Michael Schumacher lánya döbbenetesen hasonlít az édesapjára: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171105-schumacher-lanya-pont-ugy-nez-ki-mint-az-apja.htmlElképesztő, hogy Gina mennyire hasonlít a híres édesapjára. TV + Sztárok--Testvére szerint Kevin Spacey egy igazi szörnyeteghttp://www.life.hu/sztarok/20171105-randy-fowler-interju-kevin-spacey-egy-szornyeteg.htmlKevin Sapcey testvére elárulta, hogyan használta fel a színész a népszerűségét és sikereit ahhoz, hogy elrejtse valódi énjét. TV + SztárokOrigoZalatnay Cini békülne Kovács Katival http://www.life.hu/sztarok/20171105-zalatnay-cini-szeretne-kibekulni-kovacs-katival.htmlÁllítólag Kovács Kati határozott véleményt formált Ciniről, Zalatnay mégis csak megpróbál békülni. TV + Sztárok--Szexuális zaklatással vádolják a BBC műsorvezetőjét http://www.life.hu/sztarok/20171105-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-no-a-bbc-musorvezetojet.htmlAz állítások szerint Chris Evans azért zaklatta a meg nem nevezett nőt, mert az illető nem akart ágyba bújni vele. TV + Sztárok--Teljes a döbbenet: újra férjhez megy Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20171105-ujra-ferjhez-megy-angelina-jolie.htmlMost, hogy vége a sárdobálásnak Brad Pittel, úgy néz ki, Angelina készen áll, hogy megint elkötelezze magát. De ki a titokzatos vőlegény? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.