Csúnyán megalázták Gáspár Győzőt és Evelint: Bea bosszút forral

megalázás Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bea asszony teljesen kiakadt, meg fogja bosszulni a családját ért sérelmeket.

Győzikét és nagyobbik lányát, Evelint kidobták egy salgótarjáni kávézóból. Bea asszony pedig elhatározta, hogy bosszút áll a vendéglátóegységen.

"A minap Evelin és Győző bementek egy új, helyi kávézóba szétnézni egy kicsit. Semmi rossz szándék nem volt bennük, de aztán a tulaj azt mondta: kívül tágasabb" - mesélte Bea a Ripostnak, aki azt sejti, hogy azért nem látták szívesen férjét és lányát, mert cigányok.

Gáspár Győző és családja Forrás: Instagram/gasparbea

Győzike felesége nem hagyja annyiban a dolgokat, elhatáozta, hogy ő is megnézi magának ezt a kávézót: "Ezt a sérelmünket úgy fogom érvényre juttatni, hogy én is beülök a helyre, próbáljanak engem kidobni. Azt biztos, hogy én nem leszek olyan kulturált, mint Győző és Evelin! Nekem csúnya szám van, és amit ott a tulaj kapna, azt nem köszönné meg, az biztos!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.