Kevin Spacey Coming out metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Sapcey testvére elárulta, hogyan használta fel a színész a népszerűségét és sikereit ahhoz, hogy elrejtse valódi énjét.

Randy Fowler a The Sun magazinnak adott interjújában elmondta, hogy Kevin egészen korán a színészet felé fordult. Megváltoztatta a nevét, hogy elrejtse személyisége sötét oldalát, és hogy ne kelljen szembenéznie szexualitásával és a gyerekkori bántalmazásokkal.

Testvére szerint Kevin Spacey egy valódi szörnyeteg

A 61 éves Randy már várta, hogy mikor derülnek ki öccse titkai. Elmondta, hogy Kevin gyerekkorában alkotta meg magának Spacey figuráját. Azért választott magának másik nevet, hogy elrejtsen egy igazi szörnyeteget. Ez segített elbújni a démonjai elől.
"Mindig is tagadta, hogy meleg. A színpadon más bőrébe bújhatott, és ez adott neki erőt. A horror házában nőttünk fel, bántalmaztak mindkettőnket. Sosem akartam gyereket, nehogy örökölje apánk erőszakosságért felelős génjeit. Sajnos azonban úgy néz ki, hogy Kevin az, akiben ezek a gének megvannak. A rajongói imádtak, amikor gonosz karaktereket alakított, de akkor nem játszott. Ő valóban ilyen. A karakterei mögé rejtette a valódi életét, amiben ő igaziból is egy szörnyeteg. Már régen sejtem, hogy van egy sötét oldala, és remélem, hogy megkapja a szükséges segítséget ahhoz, hogy ne bánthasson már másokat" - nyilatkozta Randy.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.