Kevin Spacey metoo szexuális zaklatás Richard Dreyfuss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Richard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban.

A Buzzfeed.com-on szombaton megjelent írás szerint a zaklatás akkor történt, amikor Harry Dreyfuss apja Spacey londoni lakásán próbált egy darabot. A fiú 18 éves volt ekkor. A cikk szerint évekig nem mondta el apjának a történteket. Az AP hírügynökség kérdésére Spacey ügyvédje egyelőre nem reagált.

Középen Richard Dreyfuss - Az ő fiát is zaklatta Kevin Spacey Forrás: Lionsgate / Sidney Ray Baldwin

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többé Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban és megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

A CNN hírtelevízió csütörtök este adott hírt arról, hogy a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja - akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra - állt elő azzal, hogy Spacey részéről "ragadozó" viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt.

Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.