X-Faktor: ezért küldte haza mentoráltját Puskás Peti

X-Faktor Abaházi Nagy Lívia Puskás Peti kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti számára drámai fordulatot vett az X-Faktor adása, hiszen két mentoráltja közt zajlott a párbaj. A két előadás után Lívia elmondta, haza szeretne már menni. De hogy miért őt küldte haza mentora Líviát, az interjúban elmondja.

X-Faktor: örömmel távozott Abaházi Nagy Lívia, inkább már a babát tervezihttp://www.life.hu/sztarok/20171105-x-faktor-orommel-tavozott-abahazi-nagy-livia-inkabb-mar-a-babat-tervezi.htmlAbaházi Nagy Líviának kellett távoznia az X-Faktorból. Az operaénekesnő már két házasságon és két váláson van túl jelenlegi szeremével, viszont most elmondta, esküvő lehet, hogy nem lesz több, de vágyik egy babára. Lívia a kiesése után adott interjút a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Ki gondolta volna, hogy Havas Henrik is posztolhatná, hogy #metoo?http://www.life.hu/sztarok/20171103-havas-henrik-is-posztolhatna-hogy-metoo.htmlA nyolcvanas években környékezte meg Havast az egyik idősebb férfi kollégája.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huX-Faktor 2017: Abaházi Nagy Lívia búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20171105-x-faktor-2017-abahazi-nagy-livia-bucsuzott.htmlAz X-Faktor negyedik élő showjában a versenyzők az egyéni produkciók mellett duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. A végén pedig Puskás Peti került a legnehezebb helyzetbe.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEgy mexikói színész is szexuális zaklatással vádolta meg Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20171103-roberto-cavazos-mexikoi-szinesz-is-szexualis-zaklatassal-vadolta-meg-kevin-spaceyt.htmlEgy mexikói színész is szexuális zaklatással vádolta meg Kevin Spacey Oscar-díjas amerikai színészt, miután egy másik színésztársa, az amerikai Anthony Rapp hasonló esetről panaszkodott egy interjúban, és Spacey nyilvánosan bocsánatot kért Rapptől.TV + Sztárok--Nagy Feró szerint Cserhátinak nem volt gyomra a lemezosztó díványhozhttp://www.life.hu/sztarok/20171103-nagy-fero-szerint-cserhatinak-nem-volt-gyomra-a-lemezoszto-divanyhoz.htmlNagy Feró a Best magazinnak nyilatkozott arról, hogy a zeneipart sem kerülték el a szexuális ragadozók.TV + Sztárok--Tallós Ritát egy kopogás mentette meg a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/sztarok/20171103-tallos-ritat-egy-kopogas-mentette-meg-a-nemi-eroszaktol.htmlTallós Rita, a Jóban Rosszban egykori színésznője is elmondta, hogyan lett majdnem szexuális erőszak áldozata. A Best magazinnak beszélt az őt ért traumáról. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.