Berkes Olivér esett ki a Sztárban sztár elődöntőjéből: videó

Berkes Olivér TV2 Sztárban sztár kieső elődöntő énekverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti Sztárban sztár című nagysikerű TV2-es produkció az elődöntőjéhez érkezett. 5 sztár mutatta meg, hogyan tud más sztárok bőrébe bújva kimagasló teljesítményt nyújtani. Ezúttal Berkes Olivér volt a legkevésbé jó, a nézők szerint.

Berkes Olivér, Janicsák Veca, Király Viktor, Pápai Joci valamint Horváth Tamás kerültek az elődöntőbe, a tét pedig nagyon nagy volt: a döntőbe jutás.

Hihetetlenül vicces volt a mostani adás is, ám a nézők úgy gondolták, Berkes Olivér produkciója sikerült a legkevésbé szórakoztatóra. Két énekes bőrébe is belebújt a tehetséges sztár: Kis Grófót majd a Big Mountain énekesét is megjelenítette a színpadon.

Richard Dreyfuss fiát is zaklatta Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-richard-dreyfuss-fiat-is-zaklatta-kevin-spacey.htmlRichard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban. TV + SztárokOrigoKözszemlére tette felesége hatalmas melleit Facundo Arana, a Vad angyal sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20171105-kozszemlere-tette-felesege-hatalmas-melleit-facundo-arana.htmlFacundo Arana az Instagramon nosztalgiázott, nyolc évvel ezelőtti fotót posztolt, amin felesége éppen az újszülött ikreiket szoptatja.TV + Sztárok--Csúnyán megalázták Gáspár Győzőt és Evelint: Bea bosszút forralhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-csunyan-megalaztak-gaspar-gyozot-es-evelint-bea-bosszut-forral.htmlBea asszony teljesen kiakadt, meg fogja bosszulni a családját ért sérelmeket.TV + Sztárok--Michael Schumacher lánya döbbenetesen hasonlít az édesapjára: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171105-schumacher-lanya-pont-ugy-nez-ki-mint-az-apja.htmlElképesztő, hogy Gina mennyire hasonlít a híres édesapjára. TV + Sztárok--Scottie és Larsa Pippen 20 év után elválik http://www.life.hu/sztarok/20171105-20-ev-utan-elvalik-scottie-es-larsa-pippen.htmlScottie Pippen és Larsa sokat dolgozott azon, hogy rendbehozzák a házasságukat, de sajnos be kellett látniuk, hogy a kapcsolatuk már menthetetlen. TV + SztárokThinkstockX-Faktor: ezért küldte haza mentoráltját Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171105-x-faktor-ezert-kuldte-haza-mentoraltjat-puskas-peti.htmlPuskás Peti számára drámai fordulatot vett az X-Faktor adása, hiszen két mentoráltja közt zajlott a párbaj. A két előadás után Lívia elmondta, haza szeretne már menni. De hogy miért őt küldte haza mentora Líviát, az interjúban elmondja.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.