Sebestyén Ági üvöltözött: több mint 24 lánnyal csalta őt Pumped Gabo: videó

Sebestyén Ágnes Pumped Gabo RTL Spike megcsalás szakítás VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Ági és Pumped Gabo szerelmi története végérvényesen befejeződött. A fiatal lány magából kikelve dühöngött, amikor VV Soma elárulta neki, hány nővel csalta őt meg Pumped Gabo.

VV Soma teljesen maga alá került, amikor kiderült számára, hogy élete szerelme, a legjobb barátjával kavar. Hogy kiderítse, valóban így van-e, az izomceleb egykori csajához, Ágihoz sietett. A nagy beszélgetés közben a szőke lány is kiborult, ugyanis kiderült számára is az igazság:

Pumped több mint 20 nővel megcsalta a kapcsolatuk alatt. objektum

Hajdú Péter elárulta, mi történt Palvin Barbi és köztehttp://www.life.hu/sztarok/20171106-hajdu-peter-elarulta-mi-tortent-palvin-barbi-es-kozte.htmlHajdú Péter összebújós képet készített Palvin Barbival, amivel egyből elindította a találgatásokat. Most elárulta, van-e közte és a modell között valami. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz X-Faktor fiatal versenyzőjét, Tóth Bettinát bántják az interneten http://www.life.hu/sztarok/20171106-az-x-faktor-fiatal-versenyzojet-toth-bettinat-az-interneten-bantjak.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzőjének, Tóth Bettinának nemcsak az előadására vonatkozó durva kommenteket kell elviselnie, hanem a kéretlen szexuális tartalmú üzeneteket is. A 17 éves lány nagyon jól kezeli a helyzetet. TV + SztárokOrigoRichard Dreyfuss fiát is zaklatta Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-richard-dreyfuss-fiat-is-zaklatta-kevin-spacey.htmlRichard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban. TV + SztárokOrigoSúlyos anyagi gondjairól vallott Horváth Tamás, a Sztárban sztár énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20171105--sulyos-anyagi-gondjairol-vallott-horvath-tamas-a-sztarban-sztar-enekese.htmlA Sztárban sztár énekese, Horváth Tamás a FEM3 Caféban beszélt arról, milyen nehéz időszakban ismerte meg kedvesét.TV + Sztárok--Férjhez ment Kate Upton, modell http://www.life.hu/sztarok/20171105-feleseg-lett-kate-upton-modell.htmlA szexi modell kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--X-Faktor 2017: Abaházi Nagy Lívia búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20171105-x-faktor-2017-abahazi-nagy-livia-bucsuzott.htmlAz X-Faktor negyedik élő showjában a versenyzők az egyéni produkciók mellett duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. A végén pedig Puskás Peti került a legnehezebb helyzetbe.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.