Szentpéteri Eszter lesz a FEM3 Café új műsorvezetője: Czippán Anett helyére ül

TV2 Szentpéteri Eszter FEM3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett pénteken könnyes búcsút vett a nézőktől és a kollégáitól, de a FEM3 nem maradt női műsorvezető nélkül: SZentpéteri Eszter került Anett helyére. 

Második gyermekét várja Czippán Anett, pénteken el is érkezett a búcsú ideje. A műsorvezető könnyes szemmel köszönt el a nézőktől és a kollégáitól is, őt egy jó darabig nem láthatjuk majd a FEM3 reggeli műsorában. Az elsődleges dolog számára a kisbabája lesz, de a csatorna nem maradhat női műsorvezető nélkül.

Már az is kiderült, hogy ki lesz Anett utódja: Szentpéteri Eszter veszi át a helyét, akit már láthattunk képernyőn. Korábban a HírTV-ben is dolgozott Eszter, aki ezt követően az MTVA-nál folytatta pályafutását. Onnan igazolt át a TV2-höz, míg végül ő lett az, akit felkértek Czippán Anett helyett a FEM3 reggeli műsorába.

Kiss Ramóna időnként kap hideget-meleget a nézőktől http://www.life.hu/sztarok/20171106-vegyes-biralatokat-kap-a-kozonsegtol-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna számára a műsorvezetés egy teljesen új és idegen terep, és ő is tisztában van azzal, hogy van még mit tanulnia. TV + SztárokOrigoTóth Vera egy szál köntösben szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-toth-vera-egy-szal-kontosben-szelfizett.htmlTóth Vera mostanában nagyon szívesen mutat magáról dögös fotókat, ami nem is csoda: büszke bomba alakjára, és ezt mások is észreveszik. TV + Sztárok--Így sikongat a hullámvasúton Hódi Pamela: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171106-igy-sikoltozik-hodi-pamela-hullamvasut-kozben.htmlHódi Pamela nemrég egy igen különleges videót osztott meg a követőivel. Ilyen hangulatban még sosem láthattuk a szexi szépséget. TV + SztárokOrigoKét mentoráltja közül kellett kiesőt választania Puskás Petinek: nehéz döntés volthttp://www.life.hu/sztarok/20171106-ket-mentoraltja-kozul-kellett-kiesot-valasztania-puskas-petinek.htmlAz X-Faktor legutóbbi adásában nem volt egyszerű dolga Puskás Petinek: két saját mentora közül kellett kiválasztania a kiesőt. Végül Abaházi Nagy Líviát küldte haza, a Life.hu riporterének pedig elárulta, hogy miért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoZámbó Krisztiánnak nem tetszett Janicsák Veca előadása: Zámbó Jimmy bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20171106-zambo-krisztiannak-nem-tetszett-ahogy-janicsak-veca-zambo-jimmyt-utanozta.htmlJanicsák Veca a Sztárba sztárban Jimmy bőrébe bújt, de produkciója Zámbó Krisztián tetszését nem nyerte el. Facebookon adott hangot véleményének. TV + Sztárok--Gyermeket szeretne az X-Faktor kiesője, Abaházi Nagy Líviahttp://www.life.hu/sztarok/20171106-gyermeket-szeretne-az-x-faktor-kiesoje-abahazi-nagy-livia.htmlAbaházi Nagy Lívia esett ki az X-Faktorból, mivel már honvágya volt, nem bánta, hogy távoznia kellett. Kiesése után a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak adott interjút és elárulta, mi a terve a jövőre nézve: babát szeretne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.