Hatalmas malaccal pózol Jenna Dewan-Tatum: fotó!

modell fotó malac Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgot tett Jenna Dewan-Tatum. De vajon miért? 

Jenna Dewan-Tatum imádja az állatokat, ezért az állatvédelemmel kapcsolatos problémák, hiányosságok felszámolásában is szerepet játszik. A 36 éves szexi modell egyszer korábban már meztelenre is vetkőzött a cél érdekében, most pedig szintén fotók készültek a Jennáról.

Ám ezúttal ruhában állt kamerák elé, és mély átéléssel ölelgetett egy elképesztően méretes sertést. Az állatjóléti szervezet minden lakóját megölelte, de valahogy, mégis csak a giga malac lett a kedvence. - írta meg a DailyMail.

A követők természetesen imádják, hogy Jenna ilyen kitartóan küzd valamiért, és ilyen hatalmas szíve van. Egy nap alatt több, mint 100 ezer kedveléssel jutalmazták a képeit.

Jaksity Kata a gyermeknevelésről, újrakezdésről, tévézésről, önkéntességről, éneklésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-jaksity-kata-interju.htmlMár fiatal lányként kitűnt a tömegből, nem csak a szépsége és a magas, sudár termete okán. Jaksity Kata miközben profi modellként járta a világot, megtanult három nyelven, diplomákat szerzett, elvégezte a riporteriskolát is. Televíziós és egyéb munkái mellett három gyermeket nevel, a karitatív feladatokból is kiveszi a részét, Sorslámpás néven pedig saját segítő egyesületet is alapított. Kevéske szabadidejében pedig szívesen énekel is. Az ATV híradósa Vida Melindának arról is mesélt, hogy bár ezt a területet továbbra is hobbinak tekinti az életében, nem zárkózik el attól, hogy zenésztársaival a jövőben gyakrabban muzsikáljon együtt meghitt, családias hangulatú rendezvényeken. TV + SztárokOrigoKiderült: fontos dologra készíti fel Katalin hercegnőt új asszisztense, Catherine Quinnhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-fontos-dologra-kesziti-fel-katalin-hercegnot-uj-asszisztense-catherine-quinn.htmlKatalin hercegnő előző személyi asszisztense, a 33 éves Rebecca Deacon idén márciusban távozott a posztjáról. A nő Katalin barátnője is volt, hat éven keresztül elválaszthatatlanok voltak. Az új személyi titkár azonban teljesen más, mint fiatal elődje volt.TV + Sztárok--Harvey Weinstein kémkedett az áldozatai és az újságírók utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-harvey-winsetien-kemkedett-aldozatai-es-az-ujsagirok-utan.htmlHarvey Weinstein komolyan foglalkozott azzal, hogy elhallgattassa áldozatait: kémek hadseregét bérelte fel, hogy kényes információkat szerezzen az általa megalázott nőkről. TV + Sztárok--Kevin Spaceyt évekkel ezelőtt rajtakapták egy férfival: nyilvános helyen ölelkeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-kevin-spaceyt-evekkel-ezelott-rajtakaptak-egy-ferfival.htmlKevin Spacey több szexuális zaklatási váddal néz szembe: sok férfi állítja, hogy akaratuk ellenére fogdosta őket a színész, aki azóta bejelentette, hogy meleg. Érthetetlen, hogyan sikerült eddig életének ezen részét eltitkolnia, hiszen évekkel ezelőtt már rajtakapták őt egy férfival: nyilvános helyen ölelkeztek. TV + Sztárok--Ezért tűnt el Pumped Gabo: "Szar a formám mostanában"http://www.life.hu/sztarok/20171107-ezert-tunt-el-pumped-gabo.htmlVideóban mondta el rajongóinak Pumped Gabo, hogy mi az oka annak, hogy mostanában nem nagyon jelentkezik a közösségi oldalain. Nem, nem attól tojt be, hogy Ágika kitálalt férfiasságáról.TV + Sztárok--Megszólalt az újabb zaklatási botrány áldozata: megnevezte a rendezőthttp://www.life.hu/sztarok/20171107-megszolalt-az-ujabb-zaklatasi-botrany-aldozata-megnevezte-a-rendezot.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.