Simon Cowell is nyilatkozott a szexuális zaklatásokról: ő is került kénylemetlen helyzetbe

Forrás: ITV -
Simon Cowell metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Cowell régóta szereplője a szórakoztatóiparnak, már egészen fiatalon belekerült ebbe a világba, és ő is került kényelmetlen helyzetekbe, de reméli, hogy ez az egész botrány változást hoz majd. 

Simon Cowell régóta meghatározó szereplője a szórakoztatóiparnak, bár ő főként a zenével és a tehetségek felkutatásával foglalkozik. Ettől függetlenül ő is szerves része Hollywoodnak, és van is véleménye a kirobbant molesztálási botrányokról. Eddig azonban nem szólalt meg, ám most megtörte a csendet, és bevallotta, ő is került kellemetlen helyzetbe.

Simon Cowell megszólalt a szexuális zaklatási botrányról Forrás: ITV

"Én a zeneiparban nőttem fel. Még gyerekként én is kerültem kellemetlen helyzetekbe. Ez nem egy kedves szakma" - mondta Simon Cowell, hozzátette, reméli, hogy ezek a botrányok változást fognak hozni. "Nos, úgy gondolom, hogy lesz változás. Az emberek megkapják, amit megérdemelnek" - mondta Simon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.