Béres Alexandra nem készít több sport DVD-t

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll -
fitneszvideó fitneszedző Béres Alexandra sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra kijelentette: kiszáll a DVD készítésből. Nem éri már meg kiadni a lemezeket. 

Béres Alexandra rengeteg DVD-t készített a pályafutása során, amelyeket lelkesen vásároltak a követői, hogy otthon mozoghassanak Szandival. A fitneszguru most mégis úgy döntött, hogy nem készít újabb lemezeket:

"Azért döntöttem így, mert maga a formátum szerintem a végét járja. Mindenki az internetről tölt le tartalmakat vagy másolja a DVD-ket, miközben a létrehozásuk ugyanannyiba kerül. Gazdaságilag nem éri meg, de nem is azért csináltam, hanem azért, mert sokan kérték, várták." - mondta a 41 éves híresség, aki felelősnek érezte magát azért, hogy azok is mozoghassanak, akiknek nincs idejük és/vagy pénzük eljárni edzőterembe, esetleg kisbabával vannak otthon, vagy szégyellik a túlsúlyukat.

Alexandra továbbra is folytatja az edzéseket, nem tűnik el a világ szeme elől Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

Éppen ezért 5 év kihagyás után most egy utolsó DVD-vel rukkol elő, amely az elmúlt hosszú évek legjobb 40 gyakorlatát foglalja össze.

"A Most címet adtuk neki, mert ha nem ragadjuk meg az alkalmat, akkor elmegy az idő. Lemegyünk a boltba, felteszünk egy levest, megragasztjuk a dinó farkát, és nem kocogunk, nem edzünk. Ez a DVD azoknak segít, akik nem szeretnének edzőterembe menni. Minden izomcsoportot megmozgat, zsírégető jellegű, a végén extra nyújtással, hogy ne rövidüljenek az izmok, ne sérüljünk. Nem vonultam vissza, ugyanúgy tartok órákat élőben vagy az interneten." - írta meg a Bors.

Mint két tojás, úgy hasonlít egymáshoz Béres Alexandra és húga

Nem sokan tudják, hogy Béres Alexandrának van egy 4 évvel fiatalabb húga. Szandi most megmutatta Rékát: úgy festenek egymás mellett, mint két tojás. Le sem tagadhatnák, hogy testvérek. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.