Így néz ki hajnalban, smink nélkül Ördög Nóra: videó!

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Nánázsia forgatás Ázsia Expressz smink Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra betekintést engedett az Ázsia Expressz kulisszái mögé, és olyat mutatott a követőinek, amilyet még soha. 

Ördög Nóra nemrég egy igen különleges videót tett közzé az Instagram oldalán. A kétgyermekes műsorvezetőt egy olyan videóban láthatjuk, amely Vietnámban, hajnali 4 órakor került rögzítésre. A sminkjét ekkor kezdték el csinálni, ugyanis nem sokkal ezután már az Ázsia Expressz forgatásán kellett dolgozni.

Ördög Nóra megmutatta a legfáradtabb arcát Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nóra betekintést engedett a reggelébe, és megmutatta magát fáradtan, nyúzodtan, a hajnali órákban. A 36 éves híresség a korai időpont ellenére egész vidám hangulatban volt, pedig elmondása szerint a gyerekek sem hagyták túl sokat aludni.

A videóját rengetegen megnézték a közösségi oldalán, és számtalan komment is érkezett. Sikerült mindenkinek mosolyt csalni az arcára a kendőzetlen őszinteséggel.

Bepillanthatunk Ördög Nóráék otthonába: videó!

Ahogy azt már korábban megírtuk, április végén igencsak felfordult Ördög Nóráék élete, hiszen a műsorvezető munkát kapott az Ázsia Expressz című produkcióban. A család Vietnámba utazott öt hétre. De Nóráék vlogjának hála, most mindannyian bepillantást nyerhetünk Nánásiék családi fészkébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.