Kerényi Miklós Gábor fenekelés videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábort többen is vádolják zaklatással, Maros Ákos volt az első, aki névvel és arccal vállalta a vele történteket: elmonda, hogy fiatal táncosként KERO vállfával fenekelte el. Egy ilyen eseménynek a nézők is lehettek már szemtanúi, ugyanis a rendező már egy tévéműsorban is bemutatta a fenekelést. 

Kerényi Miklós Gábor ellen eddig csak Maros Ákos vallott, az egykori táncos elmondta, hogy őt 18 évesen fenekelte el KERO egy vállfával. A rendező szerint ezt csak "a művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés, a mérhetetlen művészi szabadságvágy okán" tette, ennek pedig egyszer már a nézők is szemtanúi lehettek. A Hal a tortán 2013-as adásában ugyanis elfenekelte egyik kollégáját KERO, méghozzá mikulásruhában. A videót először a 24.hutalálta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.