Ez lett a taxis büntetése, aki bántalmazta az Omega két zenészét

Fotó: Bielik István - Origo -
Omega Benkő László testi sértés bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László sem hagyta szó nélkül, mikor kiderült az ítélet. Kifejezetten örül az eredménynek. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2014-ben Benkő László és Debreczeni Ferenc súlyos testi sértés áldozatai lettek egy agresszív taxis miatt. Az elkövető azután verte meg a két zenészt, miután Benkőék szóvá tették a fél órás késését.

Benkő László kifejezetten boldog, hogy végre véget ért ez a kálvária Fotó: Bielik István - Origo

A helyszínen tartózkodott egy nő is, aki a saját testével próbálta védeni a két zenészt, és később nyilatkozott is az ügyben. Természetesen az ügy bíróság elé került, és most született meg a végleges ítélet: két rendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt 1 év végrehajtandó börtönbüntetést kapott, illetve további 1 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától is.

„Tavaly peren kívül akart megegyezni velünk ez a szemét, de abba egyikőnk sem ment volna vele. Még csak bocsánatot sem kért, sőt sértegetett bennünket. Örülök, hogy vége, remélem, majd elgondolkozik a börtönben" - mondta Benkő László a Ripostnak.

Javult Benkő László állapota

Benkő László, az Omega billentyűse régóta szenved betegségétől, de a diagnózist csak júniusban kapta kézhez, amely szerint a daganata rosszindulatú. Most azonban biztató híreket olvasni róla: a zenész jobban van. Egy új terápiának köszönhetően Benkő daganatos sejtjeinek mennyisége csökkenni kezdett. Olvass tovább itt...

Kevin Spacey-t kivágják A világ összes pénze című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kevin-spacey-t-kivagjak-a-vilag-osszes-penze-cimu-filmbol.htmlKivágják a szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spaceyvel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel forgatják újra a produkciót - erről számolt be a hollywoodi szaksajtó szerdán.TV + SztárokOrigoKiss Ramóna lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! háziasszonya http://www.life.hu/sztarok/20171109-kiss-ramona-uj-musort-kap-az-rtl-klub-on.htmlHihetetlen tempóval kapja az újabb és újabb lehetőségeket Kiss Ramóna. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Máté nyilatkozott az apja elleni vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-mate-nyilatkozott-az-apjat-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor családját is megviselték az ellene felhozott vádak, amik zaklatásról és fenekelésről szólnak. Fia, a szintén az Operettszínházban dolgozó Máté nyiltkozott most ezekről az állításokról és arról, hogyan viseli a család a kialakult helyzetet. TV + SztárokOrigoHajdú Péter őszintén vallott a családról, magánéletről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-hajdu-peter-oszinten-vallott-a-csaladrol-maganeletrol-video.htmlHajdú Péter őszintén mesélt a családról, magánéletről.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCharlie Sheent kiskorú megrontásával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-kiskorut-rontott-meg-charlie-sheen.htmlA HIV fertőzéssel küzdő világsztárt azzal vádolják, hogy 19 éves korában megrontotta kollégáját, az akkor 13 éves Corey Haim-ot. TV + Sztárok--Sztárok, akik hazudtak a korukkal kapcsolatban http://www.life.hu/sztarok/20171108-sztarok-akik-nem-vallottak-be-a-valos-korukat.htmlA hírességek közül is akadnak olyanok, akik valamilyen okból kifolyólag felfelé vagy lefelé kerekítették a korukat. De vajon kik ezek, és miért tettek így? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.