Pucér fotót posztolt Tóth Vera

pucér jacuzzi Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyertyafény, bor, barátok: így élvezi az énekesnő a jakuzzit.

A fürdőkából posztolt Tóth Vera, aki barátnőjével, Szentesi Éva íróval és testvérével, Tóth Gabival élvezte a pezsgőfürdőt. "Fürdőszoba jacuzzi party nálam" - írta a fotóhoz az énekenő. Vera nemrég költözött, így egyben új fürdőszobáját is megmutatta a rajongóknak.

Fürdőszoba jacuzzi party nálam @szentesieva barátnőmmel és @tothgabi -val (az árnyékom mindent visz)

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Hatalmas indulatok Som Lajos családjában: megszólalt a zenész lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171111-hatalmas-indulatok-som-lajos-csaladjaban-megszolalt-a-zenesz-lanya.htmlSom Lajos lánya elárulta, miért haragszik édesapja özvegyére.TV + Sztárok--X-Faktor: kamerák előtt, újságcikkel kérték meg Abaházi Nagy Lívia kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171111-x-faktor-kamerak-elott-ujsagcikkel-kertek-meg-abahazi-nagy-livia-kezet.htmlMár harmadszor kérte meg Abaházi Nagy Lívia kezét ugyanaz a férfi.TV + Sztárok--Louis C. K. elismerte, igazak az ellene felhozott zaklatási vádakhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-louis-c-k-elismerte-igazak-az-ellene-felhozott-zaklatasi-vadak.htmlLouis C. K. amerikai stand-up komikus, rendező és forgatókönyvíró pénteken bevallotta, hogy az őt szexuális zaklatással vádoló öt nő igazat mondott - írta a BBC News.TV + Sztárok--Steven Seagalt szexuális zaklatással vádolja Portia de Rossi színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-steven-seagalt-szexualis-zaklatassal-vadolja-portia-de-rossi-szineszno.htmlSzexuális zaklatással vádolja Steven Seagal amerikai színészt Portia de Rossi. A színésznő szerint egy film előzetes megbeszélésekor molesztálta őt Seagal. Az akciófilmsztár nem reagált a vádakra.TV + Sztárok--Négy év után visszatér a képernyőre Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-negy-ev-utan-visszater-a-kepernyore-gesztesi-karoly.htmlTeljesen megváltozott Gesztesi Károly élete. Fél éve rendszeresen sportol és igyekszik sok időt tölteni a családjával. A színház helyett pedig a tévézés felé vette az irányt, kéát nagy cstornátval is szerződött.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEzek a sztárok halála előtti utolsó ismert felvételek: íme, Robin Williams és Jimi Hendrix utolsó fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-ezek-a-sztarok-halala-elotti-utolso-ismert-felvetelek.htmlA sztárok teljesen más életet élnek, sokkal csillogóbbat, fényűzőbbet, mint a hétköznapi emberek, de végül az ő útjuk is pontosan oda vezet, mint bárki másé. Nagyon sok ikonikus híresség távozott már a haláluk előtt készült utolsó fotóik így teljesen más értelmet nyernek. Robin Williams-t a majmával örökítették meg utoljára, míg Chester Benningtont a családja körében, mosolyogva örökítették meg: akkor még nem lehetett tudni, hogy hamarsoan mindketten eldobják maguktól az életet. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.