Stohl Luca szerint édesapja, Stohl András képtelen nemet mondani

Stohl András Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Luca félti az édesapját, aki szerinte képtelen nemet mondani a munkára, túlvállalja magát, és ezt sokan kihasználják. Stohl András pedig a lányáért aggódik, 

Stohl András és lánya, Luca a TV2 50 milliós játszma karácsonyi adásának felvételén álltak együtt kamerák elé. A színész elárulta, félti lányát a művészléttől, Luca pedig úgy véli, sokan kihasználják édesapját.

"Féltem (...) de ennek ellenére soha nem próbáltam meg lebeszélni erről a pályáról, annak semmi értelme nem lett volna. Tudom, hogy céltudatos, fegyelmezett és megvan benne az az érzékenység, ami a művészi pályához szükséges. Sajnos ritkábban tudom megnézni, mint szeretném, de örömmel tölt el, amit látok. Ha úgy érzem, hogy van, amin még javítania kellene, akkor azt jelzem. Vagyunk olyan viszonyban, hogy ő ezen nem bántódik meg" - nyilatozta a Borsnak Stohl András.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Mindig is partnerként kezelt, és amióta felnőttem, nincs olyan téma, amit ne lehetne vele megbeszélni. Sosem ad kéretlen tanácsot, nem próbál atyáskodni, de tudom, hogy ott van, amikor szükségem van rá, és abban is biztos lehetek, hogy nem azt mondja, amit hallani akarok, hanem azt, amit valóban gondol (...) Szerintem az egyik legjobb tulajdonsága, hogy jóindulatú, távol áll tőle a gonoszkodás, a beszólogatás. Emellett kiváló a humorérzéke, ami rengeteg helyzetben segít rajta. Segítőkész, a családjáért, a barátaiért tűzbe menne. Van olyan tulajdonsága, ami jó és rossz is, ez pedig az érzelemvezéreltsége. Különböző élethelyzetekben ez hol pozitív, hol negatív jellemvonásként jelentkezik. A legrosszabb tulajdonsága, hogy képtelen nemet mondani. Ezzel gyakran visszaélnek, ezért dolgozik szinte éjjel-nappal" - tette hozzá Luca.

Forrás: sajtoszoba.tv
Közös fotón Tóth Vera és Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20171110-kozos-foton-toth-vera-enekesno-es-nacsa-oliver-humorista.htmlNacsa Olivér töltötte fel a fotót a közösségi oldalára. A két híresség szemmel láthatóan jól érzi magát együtt. TV + Sztárok--Televíziózásról, balesetről, új könyvéről beszélt Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-televiziozasrol-balesetrol-uj-konyverol-beszelt-jakupcsek-gabriella.htmlMegjelent Jakupcsek Gabriella második könyve, amelyben ögtön felteszi a kérdést: "és te hogy vagy?" A tévés elmondta, a tükör szerepét osztotta magának, jobban szeret kérdezni, mint, hogy őt kérdezzék. Gabi a Life.hu-nak többek között a balesetéről beszélt, valamint arról, hogy miért nem akar mindenáron tévézni, de azt is megtudhattuk, mivel tölti manapság a napjait.TV + Sztárok--Elbúcsúzott a nézőktől Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-elbucsuzott-a-tv2-es-a-fem3-nezoitol-czippan-anett.htmlA várandós Czippán Anettet pénteken láthatták utoljára a nézők a képernyőn. A TV2 és a FEM3 műsorvezetője decemberben hozza világra második babáját. Anettet kollégái élő adásban búcsúztatták el, amin a kismama a könnyekig meghatódott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzerelmi bánat és depresszió gyötri VV Somáthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-szerelmi-banat-es-depresszio-gyotri-vv-somat-pumped-gabo-elarulta-baratnoje-megcsalta.htmlA ValóVilág egykori nyertese végtelenül elkeseredett. Van is rá oka, hiszen pont a legjobb barátja, Pumped Gabo csábította el szerelmét, Lunát. TV + Sztárok--67 ezer forint Koós János nyugdíjahttp://www.life.hu/sztarok/20171104-67-ezer-forint-koos-janos-nyugdija-de-fellepesei-vannak.htmlMegható gyászbeszédetmondott Koós János jó barátja, Aradszky László temetésén. Elmondta, több pályatársa búcsúztatóján beszélt már, de most - ahogy fogalmaz - "egy kis szomorúságot is megengedett magának". A lassan 80 éves színész a mai napig aktívan dolgozik, és nem csupán anyagi okokból... TV + Sztárok--Színházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.