Eurovíziós Dalfesztivál Lena Meyer-Landrut
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jelenik meg az új lemeze és tervezett turnéját is lemondta Lena Meyer-Landrut német popsztár, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese.

"Nem voltak jó érzéseim, nem voltam biztos abban, amit csináltam. Az az érzés lett úrrá rajtam, hogy nem az igazi , amit összehoztam" – magyarázta rajongói oldalán közzétett videóüzenetében az énekesnő.

"Tavaly október óta dolgozom az új lemezen, és úgy volt, hogy most fog megjelenni, de az egészet lemondtam. Volt egy kis alkotói válságom. Egyszer fent, egyszer lent, és a végén mindent kidobtam. Így pedig annak sincs sok értelme, hogy februárban turnéra induljak. Remélem, megértőek lesztek" - idézi szavait a Blikk.

Közös fotón Tóth Vera és Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20171110-kozos-foton-toth-vera-enekesno-es-nacsa-oliver-humorista.htmlNacsa Olivér töltötte fel a fotót a közösségi oldalára. A két híresség szemmel láthatóan jól érzi magát együtt. TV + Sztárok--Megverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigoElbúcsúzott a nézőktől Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-elbucsuzott-a-tv2-es-a-fem3-nezoitol-czippan-anett.htmlA várandós Czippán Anettet pénteken láthatták utoljára a nézők a képernyőn. A TV2 és a FEM3 műsorvezetője decemberben hozza világra második babáját. Anettet kollégái élő adásban búcsúztatták el, amin a kismama a könnyekig meghatódott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzínházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu67 ezer forint Koós János nyugdíjahttp://www.life.hu/sztarok/20171104-67-ezer-forint-koos-janos-nyugdija-de-fellepesei-vannak.htmlMegható gyászbeszédetmondott Koós János jó barátja, Aradszky László temetésén. Elmondta, több pályatársa búcsúztatóján beszélt már, de most - ahogy fogalmaz - "egy kis szomorúságot is megengedett magának". A lassan 80 éves színész a mai napig aktívan dolgozik, és nem csupán anyagi okokból... TV + Sztárok--Szerelmi bánat és depresszió gyötri VV Somáthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-szerelmi-banat-es-depresszio-gyotri-vv-somat-pumped-gabo-elarulta-baratnoje-megcsalta.htmlA ValóVilág egykori nyertese végtelenül elkeseredett. Van is rá oka, hiszen pont a legjobb barátja, Pumped Gabo csábította el szerelmét, Lunát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.