betegség modell halál daganat Amina Malakona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszan tartó betegeskedés után elhunyt Amina Malakona, modell. A fiatal, gyönyörű nőtől fájó szívvel búcsúznak a szerettei és a rajongói. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Amina Malakona lábából 2014-ben egy rosszindulatú daganatot operáltak ki. Elmondása szerint elképesztő lábfájdalom gyötörte, ami teljesen indokolatlannak tűnt, ezért először az orvosok izomgyulladásra gyanakodtak.

Azonban hiába tartotta be az orvosok javaslatát, a tünetek nem enyhültek, ezért teljes kivizsgálást kért, mely során kiderült, hogy daganatos betegsége van.

Hamar meg is operálták, és a leletei alapján 2014. októberében egészségesnek nyilvánították. Akkor Amina azt mesélte, a szerelmi életét is erősebbé tették a megpróbáltatások, és már az esküvőn gondolkodnak.

#curls au naturel

A m i n a M a l a k o n a (@___aminamalakona___) által megosztott bejegyzés,

Most azonban sorra jelennek meg a 31 éves szépség fotói alatt a búcsúzkodó üzenetek, ugyanis Amina életét vesztette. Valószínűleg mégsem sikerült teljesen felépülnie, bár a közösségi oldalait tekintve sehol nem volt jele annak, hogy újra beteg lenne.

Tóth Gabi közös fotót posztolt Fodor Erikkel http://www.life.hu/sztarok/20171114-kozos-foton-toth-gabi-es-fodor-erik.htmlKözös fotót posztolt Tóth Gabi és Fodor Erik. A híresség boldogan mutatta meg tehetségés párját, akivel együtt küzdenek majd a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban. TV + SztárokOrigoFiatal masszőrt zaklatott John Travoltahttp://www.life.hu/sztarok/20171114-21-eves-masszort-zaklatott-john-travolta.htmlTovább dagad a szexuális zaklatási botrány, ezúttal John Travoltát vádolják azzal, hogy egy fiatal masszőrt fogdosott. TV + SztárokOrigoTűzpiros Ferrarival lepték meg a luxusfeleségethttp://www.life.hu/sztarok/20171114-tuzpiros-ferrarival-leptek-meg-az-egyik-luxusfeleseget.htmlZajlik az élet a luxusfeleségek körül, a következő epizódból kiderül, egyikük ajándékot kap, nem is akármit: egy tűzpiros Ferrarit. TV + SztárokOrigoBaukó Éva szerint azért nem kapott tévés műsort, mert nem molesztáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20171114--bauko-eva-allitja-azert-nem-kapott-teves-musort-mert-nem-molesztaltak.htmlBaukó Évát egy ideje nem láthatjuk televíziós műsorokban. Mióta véget ért az Édes Élet senki sem ajánlott neki munkát. TV + Sztárok--Som Lajos végakaratában lányára hagyta tetoválásait, morbidhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-som-lajos-vegakarataban-lanyara-hagyta-tetovalasait.htmlSom Lajos a 70. születésnapja után hunyt el, családja és barátai november 17-én vettek tőle végső búcsút. Már azt is tudjuk, mi áll a végakaratában.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor: "Meggyilkolt embernek érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20171113-kerenyi-miklos-gabor-meggyilkolt-embernek-erzem-magam.htmlKerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.