Som Lajos végakaratában lányára hagyta tetoválásait, morbid

"Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt " -
végakarat Som Lajos tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som Lajos a 70. születésnapja után hunyt el, családja és barátai november 17-én vettek tőle végső búcsút. Már azt is tudjuk, mi áll a végakaratában.

A Piramis együtt legendás tagja a közelmúltban hunyt el, hosszú betegeskedés után. Lányára, Nikire pedig hátborzongató dolgot hagyott örökségül. A zenész azt akarta, hogy

a hátán lévő főnixmadár lányánál maradjon.

A boncmester szerint ennek semmi akadálya, sőt nem is annyira rendhagyó ez a kérés...

Som Lajos lányára hagyta a hátán lávő tetoválását Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Azt akarom, hogy a halálom után Nikire maradjon a tetoválásom, ami gyakorlatilag a lényem, a személyiségem egyik legfontosabb része" - mondta halála előtt Som Lajos.

Jogilag nincs akadálya annak, hogy a tetoválás valóban az elhunyt lányánál legyen, hiszen ezt a hivatalos végakaratában is lejegyeztette a sztár - írta meg a Blikk. A kérdés már csak az, vajon mit szól ehhez Som Lajos lánya és mit csinál majd ezzel az örökséggel.

Kerényi Miklós Gábor: "Meggyilkolt embernek érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20171113-kerenyi-miklos-gabor-meggyilkolt-embernek-erzem-magam.htmlKerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.TV + Sztárok--Harry herceg erősen megszegte az etikettet http://www.life.hu/sztarok/20171113-megszegte-az-etikettet-harry-herceg.htmlKapott is megjegyzéseket Harry herceg, mikor figyelmen kívül hagyta a protokollt. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhezhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-jovore-erkezhet-a-gyerek-kasza-tibiekhez.htmlJövőre érkezhet a trónörökös Kasza Tibiékhez. A showman elárulta, már alig várják a kis jövevényt. TV + SztárokOrigoKolléganőjével csalta meg feleségét Ewan McGregor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-kolleganojevel-csalta-meg-feleseget-ewan-mcgregor-foto.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák: véget ért Ewan McGregor 22 éve tartó házassága. A színész és új barátnője pedig már nem is titkolózik. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: sosem vállalna ilyent Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-sosem-vallalna-ilyent-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia nem titkolta, voltak kedvencei az idei Sztárban sztár mezőnyéből is. Mint mondta, előadóként sosem vállalna egy ilyen műsort, ugyanakkor zsűriként nagyon élvezte. A finálé után a Life.hu-nak nyilatkozott. TV + SztárokOrigoKolosi Péter: Ördög Nóra csalódást okozott, nincs visszaúthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-kolosi-peter-nyilatkozott-ordog-nora-csalodast-okozott-nincs-visszaut.htmlKolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Story4 ArcKép című műsorában vallott arról, hogyan érintette Örög Nóra távozása a csatornától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.