Elhunyt Lil Peep, New York-i emo-hiphop művész és Youtube-sztár

Forrás: Thinkstock -
youtuber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbbi kipjéért odavoltak a rajongói. 

Chase Ortega, a fiatal sztár menedzsere közölte Twitteren a szomorú hírt, hozzátéve, már egy éve egy ilyen hívástól tartott - írja a brit Metro nyomán a Blikk.

Lil Peep, akinek videóit a Youtubeon milliók követték, két hónapja jelent meg az első albuma. ismerősei szerint jó barát, kiváló zenész volt. Az alábbi klipjét több mint 10 millióan nézték meg.

Hiányolta Berki Krisztiánt Hódi Pamelával közös kutyájuk, Chloéka ishttp://www.life.hu/sztarok/20171116-hianyolta-berki-krisztiant-hodi-pamelaval-kozos-kutyajuk-chloeka-is.htmlVisszaköltözött Berkihez, de nem Hódi Pamela: ki az? Eláruljuk. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-exkluziv-interju-serena-rigaccival-az-x-faktor-olasz-versenyzojevel.htmlNem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokOrigoIsmét bíróság előtt Pártos Csilla és volt férje ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20171111-ismet-birosagon-egyezkedett-partos-csilla-es-volt-ferje-nem-tudnak-megegyezni.htmlNovember 9-én, csütörtök délelőtt tárgyalták Pártos Csilla és volt férje, Sz. Csaba ügyét a Fővárosi Törvényszéken, de ismét nem született megegyezés. TV + SztárokOrigoStohl Luca szerint édesapja, Stohl András képtelen nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20171111-stohl-luca-szerint-edesapja-stohl-andras-keptelen-nemet-mondani-a-munkara.htmlStohl Luca félti az édesapját, aki szerinte képtelen nemet mondani a munkára, túlvállalja magát, és ezt sokan kihasználják. Stohl András pedig a lányáért aggódik, TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTelevíziózásról, balesetről, új könyvéről beszélt Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-televiziozasrol-balesetrol-uj-konyverol-beszelt-jakupcsek-gabriella.htmlMegjelent Jakupcsek Gabriella második könyve, amelyben ögtön felteszi a kérdést: "és te hogy vagy?" A tévés elmondta, a tükör szerepét osztotta magának, jobban szeret kérdezni, mint, hogy őt kérdezzék. Gabi a Life.hu-nak többek között a balesetéről beszélt, valamint arról, hogy miért nem akar mindenáron tévézni, de azt is megtudhattuk, mivel tölti manapság a napjait.TV + Sztárok--Som Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.