Marót Viki a hit erejével dolgozta fel Flipper Öcsi halálát

elvesztés halál hit Flipper Öcsi Marót Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marót Viki a gondolat és a hit teremtő erejéről mesélt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a benne élő hit segített feldolgozni Flipper Öcsi elvesztését is. 

Ahogy azt már megírtuk, 9 évvel ezelőtt hunyt el Flipper Öcsi, a hazai zenei élet egyik híres és sikeres énekese. A hosszantartó gyász és a fájdalmas búcsúzás után a húga, Marót Viki őszintén mesélt a bátyjáról.

Viki szerint Flipper Öcsi az utolsó hetekben már feladta a küzdelmet, és látni lehetett rajta, hogy inkább már nem szeretne élni. Az énekesnő pedig úgy gondolja, hogy a születés és a halál is egy döntés, amit nehezen, de el kell tudni fogadni.

"Az út nem az ajtón túl kezdődik... Hanem éppen ott, ahol állsz. A lábad alatt." Csitáry-Hock Tamás

marot viki (@mancika83) által megosztott bejegyzés,

Egy friss interjúban nemrég azt mesélte, hogy mostanra már sikerült ezt a gondolatiságot elfogadnia, de abban teljesen biztos, hogy a benne élő hit nagyon sokat segített abban, hogy eljusson ebbe az állapotba.

Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"

A Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnőjének kevés ideje jut arra, hogy kikapcsolódjon és sportoljon, ezért nagy örömmel jött, amikor meginvitáltuk egy jógaórára, ahol a hit kérdéséről is beszélgettünk.

90 éves korában elhunyt Cseke Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-90-eves-koraban-elhunyt-cseke-laszlo-radios.htmlElhunyt Ekecs Géza, vagy ahogyan sokan ismerték, Cseke László, az egykori Szabad Európa Rádió legendás műsorvezetője. TV + Sztárok--Egy időre eltűnik a képernyőről Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171116-eltunik-a-kepernyorol-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófit egy ideig biztosan nem láthatjuk a képernyőn, hamarosan ugyanis megszületik a kisbabája. TV + Sztárok--Galambos Lajos is megszólalt Szigeti Ferenc ügyében http://www.life.hu/sztarok/20171116-ezt-gondolja-galambos-lajos-szigeti-ferenc-ugyerol.htmlBangó Margit után most Galambos Lajos is elmondta a véleményét Szigeti Ferenc balhéjával kapcsolatban. TV + Sztárok--Hiányolta Berki Krisztiánt Hódi Pamelával közös kutyájuk, Chloéka ishttp://www.life.hu/sztarok/20171116-hianyolta-berki-krisztiant-hodi-pamelaval-kozos-kutyajuk-chloeka-is.htmlVisszaköltözött Berkihez, de nem Hódi Pamela: ki az? Eláruljuk. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-exkluziv-interju-serena-rigaccival-az-x-faktor-olasz-versenyzojevel.htmlNem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokOrigoMegszólalt az elhunyt aktmodell Amina Malakona párja, Baksa Norbert http://www.life.hu/sztarok/20171116-megszolalt-az-elhunyt-aktmodell-amina-malakona-parja-baksa-norbert.htmlAhogy írtunk is róla, hétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem. Most a párja is megszólalt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.