Utolsó pillanatban mondta le az Esti Frizbiben való részvételt Kerényi Miklós Gábor

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Kerényi Miklós Gábor Esti Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábort hetekkel ezelőtt hívták Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorába, de nem reagált semmit, majd egy nappal a felvétel előtt jelezte, hogy mégis szeretne részt venni. Aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát, szerdán, a műsor felvételének napján mondta le a részvételt.

"Egy ideje kézrátétellel gyógyít, ezt szerette volna megmutatni a műsorban. Nyilván nem engedtük volna neki" - nyilatkozta a 24.hu-nak Hajdú Péter, majd hozzátette, megígérték Kerényinek, hogy egyik áldozatával sem fogják szembesíteni, amit be is tartottak volna. Ennek ellenére Kerényi az utolsó pillanatban meggondolta magát és lemondta a szereplést.

"Ilyen egyébként, mármint hogy valaki utolsó pillanatban hagyja cserben a produkciót, a műsor történelmében eddig egyszer volt: Kelemen Anna lépett vissza a forgatás előtt kicsivel" - tett hozzá Hajdú, aki Kero döntése okát is elárulta: "Tegnap este valaki átküldte Kerényinek a róla készült paródiavideót, ennek hatására - elmondása szerint -pánikroham tört ki rajta, és mentőt kellett hívni hozzá".

Forrás: MTI/Kovács Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.