Köllő Babett potyautas Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben színésznője a Potyautasban vallott önmagáról. Köllő Babett meglepő dolgokat is elárult a felvételen. 

A színésznő beszélt arról, hogy fogalma sincs, mennyibe kerül a kenyér, és azt is elárulta, hogy a közértben soha nem nézi az árakat. Kiderült az is, hogy napi szinten kap szexuális ajánlatokat férfiaktól és nőktől is, de ezek egyáltalán nem érdekli, a fiatal fiúk közeledését pedig nem is érti. A beszélgetésből azonban megismerhetjük Babett egy teljesen másik oldalát is. Elárulta, bizony adakozni is szokott, még akkor is, ha ezt nem veri nagydobra.

Beszólt kritizálóiknak Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20171116-beszolt-kritizaloiknak-gaspar-bea-az-instagramon.htmlBesokallt az őket kritizálóktól Gáspár Bea, és az Instagramon üzent nekik. TV + SztárokOrigoElhunyt Lil Peep, New York-i emo-hiphop művész és Youtube-sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-elhunyt-lil-peep-new-york-i-emo-hiphop-muvesz-es-youtube-sztar.htmlLegutóbbi kipjéért odavoltak a rajongói. TV + SztárokThinkstockExkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-exkluziv-interju-serena-rigaccival-az-x-faktor-olasz-versenyzojevel.htmlNem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokOrigoX-Faktor: Puskás Peti mentor gyűlölködő leveleket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20171112-x-faktor-puskas-peti-mentor-gyulolkodo-leveleket-kap.htmlBár az adás előtt nagyon bizakodó volt Puskás Peti, mégis az ő mentoráltjának, Berta Dánielnek kellett távoznia a szombati X-Faktorból. A The Biebers frontembere még az esti show előtt beszélt arról, hogy nagyon zavarja, hogy a közösségi médián keresztül üzennek neki és növendékeinek a rosszakarók. TV + SztárokOrigoUtolsó pillanatban mondta le az Esti Frizbiben való részvételt Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kerenyi-miklos-gabor-utolso-pillanatban-mondta-le-az-esti-frizbiben-hajdu-peternel-valo-reszvetelt.htmlKerényi Miklós Gábort hetekkel ezelőtt hívták Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorába, de nem reagált semmit, majd egy nappal a felvétel előtt jelezte, hogy mégis szeretne részt venni. Aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát, szerdán, a műsor felvételének napján mondta le a részvételt. TV + Sztárok--Stohl Luca szerint édesapja, Stohl András képtelen nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20171111-stohl-luca-szerint-edesapja-stohl-andras-keptelen-nemet-mondani-a-munkara.htmlStohl Luca félti az édesapját, aki szerinte képtelen nemet mondani a munkára, túlvállalja magát, és ezt sokan kihasználják. Stohl András pedig a lányáért aggódik, TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.