21 évesen elhunyt a tehetséges rapper, Lil Peep

Forrás: Thinkstock -
Lil Peep rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lil Peep, a 21 éves rapper, Bella Thorne amerikai modell, színésznő, énekesnő exe valószínűleg túladagolta magát.

Polgári nevén Gustav Åhr Lil Peep néven futott be, mint az emo rap úttörője. Halála teljesen váratlanul érte a rajongókat és az egész zenei világot. Augusztusban jelent meg első albuma, és hamarosan turnára indult volna. A sors azonban mindent keresztülhúzott: 21 évesen túladogolta magát - adta hírül a The Guardian. Lil Peep sosem csinált titkot abból, hogy rendszeresen fogyaszt drogokat, a közösségi oldalaira több olyan fotót posztolt, amin jól láthatóan kábítószer hatása alatt áll.

DADDY by @adamdegross

@lilpeep által megosztott bejegyzés,


A híres ex-barátnő, a 20 éves Bella Thorne az Instagramon búcsúzott. Egy fotót posztolt egykori szerelméről, amit így kommentált: "Nézzétek ezt a átkozottan széles mosolyt. Mindig beragyogta a teret. Összetörnek a szívek."

Look at that big fucking smile always lit up the room. Hearts are breaking everywhere. @lilpeep

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

A The Guardiannak nyilatkozott a rapper kiadójának igazgatója is, aki azt mondta, biztos benne, hogy Lil Peep nem akart meghalni. Bár kívülről úgy tűnt, hogy a drogokkal és az életével játszik, a karrierje nagyon fontos volt számára, nagy sikerek előtt állt. A fiú édesanyja azt üzente a rajongóknak, hogy rettenetesen büsze a fiára, és arra, amit rövid földi élete során elért.

Visszautasította az RTL Klubot Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-visszautasitotta-az-rtl-klubot-demcsak-zsuzsa.htmlPár napja röppent fel a hír, hogy Demcsák Zsuzsa is szerepel majd az RTL Klub reality-jáben, a Celeb vagyok, ment ki innen!-ben. A játékosokat ma egy sajtótájékoztatón mutatta be a csatorna, de Demcsák nem volt köztük. TV + SztárokOrigoA karácsonyfa alá tette melleit Vasvári Vivien, a luxusfeleséghttp://www.life.hu/sztarok/20171117-a-karacsonyfa-ala-tette-melleit-vasvari-vivien-a-luxusfeleseg.htmlSzexi videót posztolt Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.TV + SztárokBEZÁR A BAZÁR! - Új műsort jelentett be a TV2http://www.life.hu/sztarok/20171117-bezar-a-bazar-uj-musort-jelentett-be-a-tv2.htmlVadonatúj formátummal jelentkezik hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.TV + SztárokOrigoEndrei Judit megmutatta felnőtt lányait - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-endrei-judit-megmutatta-felnott-lanyait-video.htmlRitkán látott lányaival jelent meg Endrei Judit a FEM3 Caféban: a műsorvezető gyermekei eddig külföldön tanultak, de most egy időre mindketten hazaköltöztek. TV + Sztárok--Elhunyt Bud Spencer szeretett húgahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-elhunyt-bud-spencer-szeretett-huga-vera.htmlElhunyt Bud Spencer húga, Vera - a hírt a gyászoló család közölte a Facebookon. TV + Sztárok--Így él most a Szomszédok Etusa: Csűrös Karola előre fél a karácsonytólhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-igy-el-most-a-szomszedok-etusa-csuros-karola-elore-fel-a-karacsonytol.htmlEseménydús év volt ez Csűrös Karola, a Szomszédok cím sorozat Etusának számára, sajnos nem jó értelemben: több baleset is érte, ráadásul a karácsonyt sem várja, hiszen egy tragikus eseményre emlékezteti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.