Celeb vagyok, ments ki innen! Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testépítő-táncművész, Pumped Gabo is indul a dzsungelbe, a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik szereplője lesz. A Life.hu riporterének arról mesélt, hogy kinézett-e már magának valakit, és azt is elmondta, hogy mit szólna, ha Cicciolina, alányúlna.

Celeb vagyok, ments ki innen! - Cicciolina is megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/sztarok/20171117-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cicciolina-is-megy-a-dzsungelbe.htmlCicciolina lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik szereplője, aki még egy olasz realityt is lemondott, hogy a magyar dzsungeltúrán részzt vehessen. Az olasz Parlamentből az őserdőbe költőző 66 éves fotómodell a Life.hu-nak többek közt azt is elmondta, mit csinál majd, ha valamit a szájába kell vennie.TV + Sztárok--Megszólalt Varnus Xavér és az őt szexuális zaklatással gyanúsító férfi is: egymásnak üzengetnekhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-egymasnak-uzenget-varnus-xaver-es-az-ot-szexualis-zaklatassal-vadolt-ferfi.htmlVarnus Xavért a megnevezése nélkül vádolták meg szexuális zaklatással egy rádióinterjúban, az orgonaművész Facebook-oldalán rögtön válaszolt a vádakra és visszatámadott. Azóta a médián keresztül üzengetnek egymásnak a felek, íme, a nyilatkozataik és egymáshoz intézett kérdéseik. TV + SztárokOrigoElege lett a nőkből: papnak állt a focistahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-elege-lett-a-nokbol-papnak-allt-a-focista.htmlNem mindennapi pályafutást tudhat magáénak Philip Mulryne: sokáig a Manchester United focistája volt, de mára pap lett belőle. TV + SztárokOrigoItt van Luis Fonsi legújabb slágere - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-itt-van-luis-fonsi-legujabb-slagere-video.htmlKétségtelenül a nyár legnagyobb slágere volt a Despacito, ami a YouTube legnézettebb videója lett, és máris itt van Luis Fonsi új dala, az Échame La Culpa. TV + Sztárok--10 év után szakított vőlegényével Jennifer Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-szakitott-volegenyevel-jennifer-hudson.html10 év után szakított vőlegényével, David Ortungával Jennifer Hudson énekesnő. TV + Sztárok--Éheznie kell a luxusfeleségnek? Meglepő lépésre szánta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-eheznie-kell-a-luxusfelesegnek-meglepo-lepesre-szanta-el-magat.htmlHamarosan indul az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsora, és mint kiderült, az egyik szereplő nem lesz más, mint a VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality egyik sztárja, Köllő Babett. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.