Liptai Claudia változásról, megbocsátásról, családról és munkáról beszélt

Forrás: TV2/Mokka -
TV2 Liptai Claudia Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 21-étől vadonatúj, szórakoztató, élő műsorral jelentkezik Liptai Claudia. Az Appra magyar! című úgynevezett gondolatshow kapcsán adott most interjút a szép műsorvezető. 

Clau a Bors interjújában arról is beszélt, hogy mennyit változott az évek alatt.

"Tizenvalahány évvel ezelőtt voltam pimasz és provokatív, de szerintem vannak tulajdonságok, amik nem változnak... Csak a pimaszság a fiatalság a sajátja. Az ember változik, már nem pimasz, hanem mer őszinte lenni, mer kérdéseket feltenni. És kell is, hogy őszinték legyünk, mert csak ettől megy előre az élet" - nyilatkozta és hozzátette, a jelenben él, és nem nagyon gondolkozik azon, mennyit változott.

Forrás: TV2/Mokka

"Tényleg csak az a fontos, hogy ebben a pillanatban mi van. Természetesen tudom, hogy milyen lehettem. Azt gondolom, az ember mindig a saját korának megfelelően viselkedik. Visszanézve, hogy ez jót tesz, vagy nem, ezen sem kell gondolkozni. Ahová eljutunk, azt csak saját magunknak köszönhetjük" - tette hozzá és azt is elmondta, könnyen meg tud bocsátani, kivéve, ha a gyerekeit bántják.

"Nagyon ritkán volt olyan az életemben, hogy hosszú távon haragot tartsak. Még amikor jogtalanul bántottak meg, akkor sem. Nem szeretem a konfliktushelyzeteket, nem szeretek rosszban lenni emberekkel. Szeretem azt, ha minden finom, jó körülöttem. Tde megpróbálom valahogy kisimítani. Én képes vagyok bocsánatot kérni, az biztos" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.