Nagy Feró biztos benne, hogy a könnyűzeneiparban is lesznek zaklatásos ügyek

Fotó: Mudra László - Origo -
metoo Nagy Feró zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró úgy véli, a könnyűzene berkeiből is előkerülhetnek zaklatásos ügyek. 

" Biztos, hogy nem, biztosan ott is lesznek ügyek. Azt gondolom, hogy egyetlenegy pozitív dolgot nem érdemel egy zaklató, erőszaktevő. Megdöbbentenek, hogy vannak, akik védik ezeket, vagy a nőket hibáztatják. Az meg különösen szörnyű, amikor valaki a hatalmát kihasználva teszi ezeket a szörnyűségeket. Abban bízom, hogy a társadalom kiveti magukból az ilyen embereket, és az ügyek kirobbanása visszatartó erő lesz. Én biztos a nők mellett vagyok!" - nyilatkozta a Blikknek.

Fotó: Mudra László - Origo

Köllő Babett elárulta, jótékonykodni is szokotthttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kollo-babett-a-potyautasban-elarulta-jotekonykodni-is-szokott.htmlA Feleségek luxuskivitelben színésznője a Potyautasban vallott önmagáról. Köllő Babett meglepő dolgokat is elárult a felvételen. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-exkluziv-interju-serena-rigaccival-az-x-faktor-olasz-versenyzojevel.htmlNem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokOrigoFacebook posztban fakadt ki Majka, hogy miért nem játsszák új dalát a rádiókhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-facebook-posztban-fakadt-ki-majka-hogy-nem-jatsszak-uj-dalat-a-radiok.htmlMajka nem érti, miért nem játsszák új dalát a kereskedelmi adók. Majoros Facebook-posztjában fakadt ki, és olyan kollégái segítségét kéri, akik nem kerülnek meg rádió közelbe sem, pedig a sikereik megkérdőjelezhetetlenek.Azt is kéri, Kéri, hogy kommentben írják meg neki a rádiók programigazgatóinak nevét. TV + Sztárok--Megszólalt az elhunyt aktmodell Amina Malakona párja, Baksa Norbert http://www.life.hu/sztarok/20171116-megszolalt-az-elhunyt-aktmodell-amina-malakona-parja-baksa-norbert.htmlAhogy írtunk is róla, hétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem. Most a párja is megszólalt. TV + SztárokOrigoVáratlanul visszavonult Lena Meyer-Landrut német popsztár, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20171111-varatlanul-visszavonult-lena-meyer-landrut-nemet-popsztar-a-2010-es-eurovizios-dalfesztival.htmlNem jelenik meg az új lemeze és tervezett turnéját is lemondta Lena Meyer-Landrut német popsztár, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese. TV + Sztárok--Megverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.