ByeAlex elmesélte, mit érez X-Faktor elődöntője után: videó

X-Faktor ByeAlex RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti X-Faktor Tóth Bettinának ért véget, így ő nem lehet ott a jövő heti döntőben. 

ByeAlex elsírta magát, amikor az egyik mentoráltja, Bettina távozott a párbaj után. Szerinte üde színfoltja volt a műsornak a lány, és valószínűleg azért nem lesz ott a döntőben, mert akik az ő zenéjét hallgatják, nem néznek ilyen műsorokat. Alex azt is elmondta, hogy nem érti, Gáspár Laci miért Rolandot juttatta tovább, amikor egész este csak kritikákkal illette.

Tóth Bettina esett ki az X-Faktorból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-toth-bettina-esett-ki-az-x-faktorbol-video.htmlA tegnapi X-Faktor Tóth Bettina kiesésével ért véget, így ő már nem vehet részt a jövő heti döntőben. TV + Sztárok--Gaál Noémi és Németh Lajos kiesett az Ázsia Expresszbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171118--gaal-noemi-es-nemeth-lajos-kiesett-az-azsia-expresszbol-ok-tavoznak-masodikkent.htmlAz Ázsia Expressz második kieső párosa Gaál Noémi-Németh Lajos lett. TV + SztárokOrigoHölgytársaságot keres esti bulijába Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20171118-holgytarsasagot-keres-esti-bulijaba-alekosz-a-facebookon.htmlZene, pia már van, csak a lányok hiányoznak Alekosz szombat esti bulijából. TV + SztárokOrigoLuxuskörülmények között akar szülni Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171118-luxuskorulmenyek-kozott-akar-szulni-luxusfelesegek-vivien.htmlUtolsó részéhez érkezett a Feleségek luxuskivitelben. Hétfőn azt is megtudhatjuk, miként szeretne szülni Vivien.TV + Sztárok--Így él most Pécsi Ildikó fia, Pártos Csilla volt férjehttp://www.life.hu/sztarok/20171118-igy-el-most-pecsi-ildiko-fia-partos-csilla-volt-ferje.htmlAz egyik hetilapnak beszélt arról Pártos Csilla, hogy nyomasztó bizonytalanságban él, amióta tart a pereskedés Pécsi ildikóval. Nem tudja, hogy ki kell-e költöznie abból az ingatanból, amiben húsz éve él, és terápiára is jár, valamit barátai is támogatják. TV + SztárokOrigo21 évesen elhunyt a tehetséges rapper, Lil Peephttp://www.life.hu/sztarok/20171117-21-evesen-elhunyt-a-tehetseges-rapper-lil-peep.htmlLil Peep, a 21 éves rapper, Bella Thorne amerikai modell, színésznő, énekesnő exe valószínűleg túladagolta magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.