Akkor és most: így fest most az 56 éves Meg Ryan

Forrás: Getty Images -
Meg Ryan akkor és most születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 56. születésnapját Meg Ryan. Azonban a színésznő sokat változott az elmúlt években, köszönhető ez a plasztikai sebészének.

A szerelem hálójában, A szerelem hullámhosszán - két romantikus film, amit imádtunk a 90-es években. Meg Ryan ünnepelt színésznő volt akkoriban, azonban a most 56 éves színésznőről keveset hallottunk az elmúlt hónapokban.

Leginkább akkor írnak róla a lapok, amikor újabb és újabb plasztikai beavatkozásnak veti alá magát. Valahányszor megjelenik egy rendezvényén, vagy tévéműsorban, mindenki arról beszél a háta mögött, hogy megint az orvosánál járt.

Meg Ryan Forrás: Getty Images

A harcos Muri Enikő mindenkit lesöpört a pályárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-muri-eniko-durvan-beszolt.htmlMuri Enikő és Fésűs Nelly is megharcolt szombaton azért, hogy tovább folytathassák az Ázsia Expresszt. Enci nem is tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet lovainak köszönheti vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ii-erzsebet-lovainak-koszonheti-tetemes-vagyonat.htmlElképesztő összegeket hoznak neki a lovak.TV + Sztárok--Ezért sírt Kiss Ramóna az első élő adás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-sirt-kiss-ramona-az-x-faktor-utan.htmlKiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén. TV + SztárokOrigoTom Hanks ezt mondta a perverz Harvey Weinstein ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-tom-hanks-is-megszolalt-a-perverz-harvey-winstein-ugyrol.htmlAz amerikai színész is megszólalt a szexuális zaklatásairól elhíresült Harvey Weinstein ügyében. A színész aThe New York Timesnak adott interjút! TV + Sztárok--ByeAlex: "Snezinek semmi hallása nincsen"http://www.life.hu/sztarok/20171008-ezt-kapta-snezi-az-x-faktorban.htmlA Pumpedékből ismert Snezi ismét elfelejtette a szöveget, ahogy a mentorok elé állt. De ez volt a kisebb gond, ugyanis totálisan más hangnemben énekelt, amin csak pislogtak a mentorok. TV + SztárokOrigoEgy cuki asszonykórus tarolt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-igy-szerepelt-az-asszonykorus-az-x-faktorban.htmlA Rozmaring Asszonykórus tagjai 23 éve énekelnek együtt, de kétségtelen, hogy eddigi legnagyobb kalandjuk az volt, hogy jelentkeztek az X-Faktorba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.