Kiss Ramóna elhagyja az X-Faktort?

Fotó: Polyák Attila/Origo -
X-Faktor műsorvezető Puskás Peti Celeb vagyok ments ki innen Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és Puskás Peti fogják vezetni az idei Celeb vagyok ments ki innen című dzsungel realityt. Sebestyén Balázs és Vadon Jani helyett kapta a páros ezt a munkát, ugyanis Balázsékat a Rádió1 nem engedte el ennyi időre.

Nagy a felfordulás az X-Faktor háza táján, ugyanis a Celeb vagyok miatt Raminak és Puskás Petinek is útra kellene indulnia a napokban, ami azt eredményezné, hogy egyikük sem lesz jelen a döntőben. Több verziót is pletykálnak: lehet, hogy Rami helyett egy régebbi X-Faktoros műsorvezető ugrik majd be, aki lehet Sebestyén Balázs, Lilu vagy Istenes Bence is, ám a megoldások között felmerült az is, hogy Peti mentori székét helyettesítik majd valakivel és amíg Rami nincs jelen a forgatásokon, addig egyedül áll helyt a dzsungelben - írta meg a Bors.

Kíváncsian várjuk, mi lesz jövő héten.

Kiss Ramóna nem vesz részt az X-Faktor döntőjében? Fotó: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.