Kylie Jenner ezért nem mutatja még meg terhes pocakját

Kylie Jenner pocak terhes Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner terhes, ez már nem kérdés. Noha még nem jelentette be nyilvánosan, ez már mindenki számára nyílt titok. Egyetlen dolog nem tiszta csupán várandósságával kapcsolatban, mégpedig az, miért nem mutatja meg pocakját. Egyes hírek szerint szégyelli megváltozott testét...

Útban van a sokadik baba a Kardashian-Jenner családban. Kylie, aki az egyik legfiatalabb tagja a klánnak, párjától Travis Scottól várja babáját. A fiatal pár kapcsolata bár nem mondható felhőtlennek, ugyanis a napokban derült ki, hogy a férfi megcsalta terhes barátnőjét, de a jelek szerint hamar túllendültek ezen és közösen, jegyespárként váják a picit.

Kylie Jenner

Egyedül Kylie hasát nem láthatjuk, ugyanis egyes pletykák szerint

szégyelli várandós testét.

Ám egy közeli barát a People magazinnak elárulta, hogy szó sincs erről, a fiatal kismama boldogabb és elégedettebb mint valaha, egyszerűen csak még nem áll készen arra, hogy világgá kürtölje boldogságát.

Kiss Ramóna elhagyja az X-Faktort?http://www.life.hu/sztarok/20171119-kiss-ramona-elhagyja-az-x-faktort.htmlKiss Ramóna és Puskás Peti fogják vezetni az idei Celeb vagyok ments ki innen című dzsungel realityt. Sebestyén Balázs és Vadon Jani helyett kapta a páros ezt a munkát, ugyanis Balázsékat a Rádió1 nem engedte el ennyi időre. TV + Sztárok--Parkettázósegéd lehet Kanadában Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171119-parkettazoseged-lehet-kanadaban-hujber-ferenc.htmlHujber Feri elhagyta az országot és meg sem állt Kanadáig. Eddig nem tudtuk, mit csinál kint a színész, azonban most egy kint élő magyar mesélt róla...TV + SztárokOrigoHódi Pamela gazdag pasit képzel el magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-hodi-pamela-ilyen-pasira-vagyik.htmlHódi Pamela ismét a szinglit táborát erősíti, mióta végleg elváltak útjaik gyereke édesapjával, Berki Krisztiánnal. Elmondása szerint készen áll egy új kapcsolatra, de a jövendőbelinek komoly szintet kell megütnie.TV + SztárokOrigoŐ a 70 éves Arnold Schwarzenegger új szerelme:fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-o-arnold-schwarzenegger-27-evvel-fiatalabb-baratnoje.htmlA 70 éves Arnold Schwarzenegger, a 43 éves Heather Milligannel randizik. A gond csak az, hogy miközben a kapcsolatuk egyre komolyabb, a színész nem hajlandó elválni a nejétől. TV + Sztárok--Így mulatott Radics Gigi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-bevadult-radics-gigi-meglepo-video.htmlAz X-Faktor mentoráról sorra kerülnek fel a meglepőbbnél meglepőbb videók az Instagramra. Most nem egy világsztárral énekel, de az eredmény így is vicces. TV + SztárokOrigoA harcos Muri Enikő mindenkit lesöpört a pályárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-muri-eniko-durvan-beszolt.htmlMuri Enikő és Fésűs Nelly is megharcolt szombaton azért, hogy tovább folytathassák az Ázsia Expresszt. Enci nem is tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.