Náray Tamás kiakadt a Viszkisre, posztjában mondta el véleményét

Facebook Viszkis Ambrus Attila Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Náray Tamás nem hagyta szó nélkül, hogy mostanában minden a Viszkis, azaz Ambrus Attila körül forog. Facebook bejegyzésében nyilvánította ki nemtetszését.

Tény, hogy mostanában még a csapból a Viszkis rabló folyik: a napokban mutatják be a róla készült mozifilmet, és az Ázsia Expressz című vetélkedőben is ő látható Berki Krisztián oldalán. Ezzel illetve vele kapcsolatban fejezte ki véleményét a neves magyar divattervező, Náray Tamás.

"Tele vele a sajtó és a tv! Nekem meg a kerámiáim vannak tele azzal, hogy őróla bármi is szóljon.
Emberek! Álljon már meg a nászmenet egy szóra! Hát ő egy rabló (volt)! Mások pénzét vitte fegyverrel el!
Természetesen, egyetértek, hogy a büntetése letöltése után neki is kijár a tisztességes bánásmód, ha nem követ el újra valamit.
De elfogadhatatlan az ILYEN indíttatású piedesztálra emelés, akár könyv, akár film formájában."

Caitlyn Jenner fia szívdöglesztően néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-caitlyn-jenner-fia-szivdoglesztoen-nez-ki-foto.htmlA közelmúltban nővé operált Caitlyn Jenner csak ritkán mutatkozik jóképű fiaival, akik még előző házasságából születtek.TV + SztárokMagyar Attila, Szerednyei Béla és Csonka András csillagot kaptak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-magyar-attila-szerednyei-bela-es-csonka-andras-csillagot-kaptak-foto.htmlNémeth Kristóf, Szerednyei Béla, Magyar Attila és Csonka András is csillagot kaptak. No nem arról van szó, hogy a hollywoodi hírességek közé kerültek, legújabb darabjuk sajtótájékoztatóján ajándékozták meg egymást ezzel a nem mindennapi megmozdulással. TV + Sztárok--Kiss Ramóna elhagyja az X-Faktort?http://www.life.hu/sztarok/20171119-kiss-ramona-elhagyja-az-x-faktort.htmlKiss Ramóna és Puskás Peti fogják vezetni az idei Celeb vagyok ments ki innen című dzsungel realityt. Sebestyén Balázs és Vadon Jani helyett kapta a páros ezt a munkát, ugyanis Balázsékat a Rádió1 nem engedte el ennyi időre. TV + Sztárok--Parkettázósegéd lehet Kanadában Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171119-parkettazoseged-lehet-kanadaban-hujber-ferenc.htmlHujber Feri elhagyta az országot és meg sem állt Kanadáig. Eddig nem tudtuk, mit csinál kint a színész, azonban most egy kint élő magyar mesélt róla...TV + SztárokOrigoÍgy mulatott Radics Gigi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-bevadult-radics-gigi-meglepo-video.htmlAz X-Faktor mentoráról sorra kerülnek fel a meglepőbbnél meglepőbb videók az Instagramra. Most nem egy világsztárral énekel, de az eredmény így is vicces. TV + SztárokOrigoTóth Bettina esett ki az X-Faktorból. Ez a véleménye:videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-toth-bettina-esett-ki-az-x-faktorbol-ez-a-velemenye-video.htmlTóth Bettina kiesése után elárulta, hogyan tervezi a jövőt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.