Majka tablóképén nevet az ország - Vicces fotó

fotó Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 20 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Majka az Instagramján: a műsorvezető az ózdi szakközépiskola tablóképén látható - fülbevalóval a fülében.

Majka érettségije előtt készült fotóján mosolyog most mindenki: szinte rá sem lehet ismerni a műsorvezetőre fekete-fehér tablóképén, amelyen zselézett hajjal, borosta nélkül, fülbevalóval a fülében, viszonylag komoly arckifejezéssel néz a kamera felé. Természetesen azóta is folyamatosan érkeznek a kommentek a rajongóitól, a többség imádja és viccesnek találja a képet.

:))))

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi a lelátón szurkolt Neymarnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-palvin-barbi-a-lelaton-szurkolt-a-focista-neymarnak.htmlÚgy tűnik, új szintre lépett Palvin Barbi és Neymar kapcsolata: a magyar modell a lelátón szurkolta végig állítólagos kedvese meccsét, majd a brazil focista klubjától egy mezt is kapott ajándékba. TV + Sztárok--Milliókba kerülhet Luxus Vivi szülésehttp://www.life.hu/sztarok/20171120-milliokba-kerulhet-luxus-vivi-szulese-o-maga-meselte.htmlA Feleségek Luxuskivitelben sztárja szereti a csillogást és a pompát. A szülése sem lesz kivétel ezalól. TV + Sztárok--Kylie Jenner ezért nem mutatja még meg terhes pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171119-kylie-jenner-ezert-nem-mutatja-meg-terhes-pocakjat.htmlKylie Jenner terhes, ez már nem kérdés. Noha még nem jelentette be nyilvánosan, ez már mindenki számára nyílt titok. Egyetlen dolog nem tiszta csupán várandósságával kapcsolatban, mégpedig az, miért nem mutatja meg pocakját. Egyes hírek szerint szégyelli megváltozott testét... TV + SztárokOrigoFelismered még a 90-es évek mexikói színészeit?http://www.life.hu/sztarok/20171107-a-90-es-evek-szappanopera-sztarjai-akkor-es-most.htmlAzok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most! TV + Sztárok--Akkor és most: így fest most az 56 éves Meg Ryanhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-igy-nez-ki-mos-az-56-eves-meg-ryan.htmlMa ünnepli 56. születésnapját Meg Ryan. Azonban a színésznő sokat változott az elmúlt években, köszönhető ez a plasztikai sebészének. TV + SztárokOrigoGyászol Szabó Zsófi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-gyaszol-szabo-zsofi-foto.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Benkő Géza, színész. Szabó Zsófi egy megható Facebook posztban emlékezett meg róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.