Tündéri fotót osztott meg Szabó Zsófi

baba Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgatottan várja első gyermeke születését Szabó Zsófi: úgy tűnik, a leendő szülők már a babaruhákból is alaposan bevásároltak.

A 9 hónapos terhes Szabó Zsófi, aki már túlvan az utolsó tévés forgatási napjain is, ezúttal újabb babavárós fotót osztott meg követőivel az Instagramon. A képen egy halom tündéri babaruha, rugdalózó látható, amelyek között vannak pöttyösek, csíkosak, fehérek és szürkék is.

A kisfiú érkezésére most már tényleg minden készen áll, a műsorvezető közösségi oldalán korábban már megmutatta a kiságyat és a babakocsit is, amit a férje, Zsolt maga szerelt össze.

✨ #littleboy #cantwaittoseeyou

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

49 évesen hunyt el a bajnok teniszező - Évek óta rákkal küzdötthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-49-evesen-hunyt-el-a-bajnok-teniszezo-evek-ota-rakkal-kuzdott.html49 éves korában elhunyt Jana Novotna egykori teniszező, Wimbledon 1998-as női bajnoka. TV + Sztárok--Ördög Nóra most nagyon kiakadt: "Egyszerűen nem tudom felfogni"http://www.life.hu/sztarok/20171120-ordog-nora-most-nagyon-kiakadt-egyszeruen-nem-tudom-felfogni.htmlNánázsia néven készített vlogot Nánási Pál és Ördög Nóra, a felvételeket az Ázsia Expressz forgatása közben rögzítették. A legutóbbi részben a műsorvezető igencsak kiakadt a nem megfelelő higiéniai körülmények láttán. TV + Sztárok--Meghan Markle-nek szerencséje volt: lottónyereménynek köszönheti karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-meghan-markle-karrierjet-lottonyeremenynek-koszonheti.htmlMeghan Markle Harry herceg barátnőjeként vált ismertté, de híres színésznő is egyébként, ám karrierjét nemcsak a tehetségének köszönheti: bátyja elárulta, mi hozta meg az egész család szerencséjét! TV + Sztárok--Kiszel Tünde édesapjára emlékezett a koraszülöttek világnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-kiszel-tunde-edesapjat-gyaszolta-a-koraszulottek-vilagnapjan.htmlKiszel Tünde nagyon korán elveszített egy rendkívül fontos embert az életében, méghozzá az édesapját. Dr. Kiszel János professzorról a koraszülöttek világnapján emlékezett meg Tünde, apja ugyanis sokat tett a koraszülöttek ellátásáért. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi a lelátón szurkolt Neymarnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-palvin-barbi-a-lelaton-szurkolt-a-focista-neymarnak.htmlÚgy tűnik, új szintre lépett Palvin Barbi és Neymar kapcsolata: a magyar modell a lelátón szurkolta végig állítólagos kedvese meccsét, majd a brazil focista klubjától egy mezt is kapott ajándékba. TV + Sztárok--Milliókba kerülhet Luxus Vivi szülésehttp://www.life.hu/sztarok/20171120-milliokba-kerulhet-luxus-vivi-szulese-o-maga-meselte.htmlA Feleségek Luxuskivitelben sztárja szereti a csillogást és a pompát. A szülése sem lesz kivétel ezalól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.