Zséda legvadabb álma: Snoop Dogg üldözte őt szerelmével

Zséda Snoop Dogg szerelem álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda szépségét minden férfi rajongója láthatja, hiszen őket nemcsak a tehetségével varázsolta el az énekesnő. A hazai urakon kívül ráadásul egy külföldi rapper fejét is elcsavarta Zséda: Snoop Dogg üldözte a szerelmével.

Zséda nemcsak a gyönyörű hangjának köszönhetően szerzett annyi rajongót, ehhez elbűvölő kinézete is hozzájárult. Az énekesnőért rengeteg férfi odavan, ráadásul nemcsak hazánkban, hanem külföldön is. Zséda elárulta, hogy bizony Snoop Dogg is körülrajongta, ugyan csak az énekesnő álmában.

Zsédáért még Snoop Dogg is odavolt, persze csak az énekesnő álmában Fotó: Polyak Attila/Origo

belém volt esve, ezt most elárulom. Jött utánam.

70 éve házasodott össze II. Erzsébet és Fülöp herceg http://www.life.hu/sztarok/20171120-titok-derult-ki-ii-erzsebet-hazassagaval-kapcsolatban.htmlKülönleges gyöngyszemek szivárogtak ki Erzsébet magánéletéből, a királynő 70. házassági évfordulója alkalmából. TV + Sztárok--Hódi Pamela már nem is beszél gyermeke apjáról, Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-hodi-pamela-mar-nem-is-beszel-gyermeke-apjarol-berki-krisztianrol.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián sokáig voltak egymás mellett, de hosszú vívódás után úgy döntöttek, végleg különválnak. Pamela már beszélni sem hajlandó volt párjáról. TV + SztárokOrigo10 évvel fiatalabb kedvese nyilatkozott Nagy Ervinrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-10-evvel-fiatalabb-kedvese-borbely-alexandra-nyilatkozott-nagy-ervinrol.htmlAmilyen nehezen indult Nagy Ervin és Borbély Alexandra kapcsolata, a pár most olyannyira boldog egymás oldalán. Ritkán nyilatkoznak a kapcsolatukról, a színésznő most mégis kivételt tett. TV + Sztárok--Csak úgy ragyognak: Cserpes Laurát Gyurta Danival fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-cserpes-laurat-gyurta-danival-fotoztak.htmlRitkán oszt meg közös fotót Cserpes Laura és párja, Gyurta Dani, ezúttal azonban kivételt tettek: életük első fotózásába engedtek betekintést. TV + Sztárok--Majka tablóképén nevet az ország - Vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-majka-tablokepen-nevet-az-orszag-vicces-foto.htmlEgy 20 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Majka az Instagramján: a műsorvezető az ózdi szakközépiskola tablóképén látható - fülbevalóval a fülében. TV + SztárokOrigo49 évesen hunyt el a bajnok teniszező - Évek óta rákkal küzdötthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-49-evesen-hunyt-el-a-bajnok-teniszezo-evek-ota-rakkal-kuzdott.html49 éves korában elhunyt Jana Novotna egykori teniszező, Wimbledon 1998-as női bajnoka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.