Celeb vagyok, ments ki innen! Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgatottan várja a forgatásokat a dzsungelben Tóth Andi, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality egyik szereplője lesz.

Tóth Andi az RTL Klubnak őszintén bevallotta, amikor először megkeresték, hogy szerepeljen a műsorban, kinevette őket, de végül beadta a derekát. Pókfóbiával küzd, képes elájulni a nyolclábúak láttán, ráadásul a víztől, a magasságtól és a bezártságtól is fél, ugyanakkor szívesen simogat kígyót, patkányt, és Afrikát is nagyon szeretné már látni.

Alapvetően kényelmes lánynak tartja magát, így nem lesz könnyű feladat számára, hogy nomád körülmények között éljen egy darabig.

„Mint minden lánynak, az én fürdőszobámban is vagy 5 ezer dolog található, mindegyiket vinném magammal Afrikába, de hát nem lehet... Fogkefét vihetünk, de hajpakolást, arcmaszkot nem, és pihe-puha ágyikó, mp3 lejátszó sem lesz. Ettől tartok kicsit, de remélem, sikerül összekovácsolódnia a csapatnak." – mondta a 18 éves énekesnő, majd hozzátette, borotvát sem vihet magával, de nem bánja, nem célja a bepasizás. „Nem hinném, hogy bárki fogdosni fogja az én lábamat vagy más egyéb testrészemet, de nekem, mint nőnek, nyilván fontos, hogy jól érezzem magamat a bőrömben és úgy nő a nő, ha csupasz."

Doszpot Evelin nehéz élethelyzete miatt hagyta egyedül kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-megrazo-vallomas-doszpot-evelin-ezert-hagyta-egyedul-kislanyat.htmlÉlete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek. TV + SztárokOrigoSorozatszerepet kapott Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-sorozatszerepet-kapott-cserpes-laura-enekesno.htmlA TV2 saját gyártású sorozatának, a Korhatáros szerelemnek egyik szereplője Cserpes Laura lesz. Karakteréről, illetve a karakterével való azonosulásról és magánéletéről is árult el titkokat a szép énekesnő a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKovács Patrícia a Korhatáros szerelem castingján fiatalabb férfiakkal csókolózott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kovacs-patricia-a-tv2-uj-sorozatanak-castingjan-fiatalabb-ferfiakkal-csokolozott.htmlKovács Patríciával hamarosan sokkal többet találkozhatunk a tévé képernyőjén, hiszen ő a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek a női főszereplője. A Life.hu riportere kifaggatta őt a sorozat titkairól, de persze a magánélete is terítékre került! TV + SztárokOrigoÁlinterjút közöltek Liptai Claudiával, visszaéltek a nevével és képmásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-alinterjut-kozoltek-liptai-claudiaval-visszaeltek-a-nevevel-es-kepmasaval.htmlVisszaéltek Liptai Claudia nevével, fotóival, sőt még egy álinterjút is közöltek vele egy figyasztócseppel kapcsolatban. A műsorvezető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben teszi meg a szükséges jogi lépéseket TV + SztárokOrigoBalázs Klári miatt nem vesz részt a Táncdalfesztivál nevű buliban Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-balazs-klari-miatt-nem-vesz-reszt-a-tancdalfesztival-buliban-korda-gyorgy.html2018 január 13-án lesz, és máris az év koncertshow-jaként hirdetik az 50 éves a Táncdalfesztivál elnevezésű bulit, ahol olyan nagy nevek vesznek részt, és adják elő a régi fesztiválok slágereit, mint Zalatnay Sarolta, Koós János, Soltész Rezső stb... A névsorból azonban hiányzik Korda György neve, aki azt is elárulta, hogy mi az oka ennek. TV + SztárokOrigoKéptelen beosztani a pénzét Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-keptelen-beosztani-a-fizeteset-madai-vivien.htmlNem bánik túl jól a pénzzel Mádai Vivien, mint mondja, a családban a férje az, aki tud spórolni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.