Az Ázsia expressz forgatásán elütöttek egy stábtagot

Forrás: TV2 -
stáb Ázsia Expressz sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia expressz nemcsak a játékosoknak volt hatalmas megpróbáltatás, bizony a stábnak is fel kellett kötnie a gatyáját. Reneget kamera, szerkesztő, operatőr dolgozott a műsoron, a kreatív szerkesztők pedig megosztottak néhány kulisszatitkot a forgatásról. Elárulták, hogy az egyik stábtagot elütötték.

Az Ázsia expressz hatalmas verseny, a játékosok persze nemcsak egymással, hanem olykor önmagukkal is harcolnak. A saját határaikat feszegetik, és olyan dolgokra is vállalkoznak, amit el sem tudtak volna képzelni. Mostoha körülmények között kell vándorolniuk egyik állomásról a másikra, és minden drámájuk rögzül, ugyanis mindenhová követik őket az operatőrök és a szerkesztők. A versenyzők sokszor kerülnek veszélyes helyzetekbe, de ezekből a stábtagoknak is kijutott. A műsor két kreatív producere elárulta, hogy az egyik munkatársukat elütötte egy autó.

Az Ázsia Expressz forgatása a sátbtagoknak is megpróbáltatás volt Forrás: TV2

Egy stábtagot ugyan elütött egy parkolóból kitolató autó,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.